Primarul Chițac ne-a promis rapoarte de activitate în fiecare săptămână. A făcut 3 într-un an și jumătate

Îmbătat, probabil, de gustul victoriei în campania electorală, primarul Constanței, Vergil Chițac, a făcut un lucru demn de salutat: a început să prezinte public rapoarte de activitate. Un gest lăudabil pentru o persoană care este plătită din bani publici.

Pe 20 septembrie 2021, edilul ne-a promis rapoarte de activitate în fiecare săptămână.

„Începând de astăzi, la fiecare început de săptămână vă voi prezenta acțiunile și proiectele pe care le-am implementat împreună cu colegii din Primărie în săptămâna precedentă.” scria V. Chițac pe pagina sa de Facebook. Tot acolo posta realizările săptămânii.

Minunea a ținut fix trei zile. Asta înseamnă cu au mai urmat două rapoarte, pe 27 septembrie 2021 și 12 octombrie 2021. Le vedeți mai jos.

De atunci, s-a ales praful de promisiunea primarului Chițac. Nu a mai publicat niciun raport de activitate pe Facebook, nu a mai trimis niciunul pe email. Exercițiul de transparență s-a încheiat la fel de brusc precum a început.

Pe de o parte, e de înțeles. Cu ce să se laude?

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sorin Ciutureanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Constanța: „Am început renovările la UPU, urmează secția de Neurologie” VIDEO

Wed May 4 , 2022
Sorin Ciutureanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Constanța, a declarat că au început lucrările de renovare la Unitatea de Primiri Urgențe și că următoarea prioritatea este Neurologia. „Am început renovările și la Unitatea de Primiri Urgențe, deși este o perioadă aglomerată. Cu toate acestea, am început să renovăm, […]