Primarul Chițac, nemulțumit că pentru proiectele sportive finanțate de primărie se cereau documente justificative

Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, miercuri, că am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța când a văzut „câți bani sub formă de granturi se scurgeau din buget pentru finanțarea unor echipe sportive”.

„Bani, timp pentru evaluarea proiectelor și hârtii justificative, totul într-un proces complicat, costisitor și fără beneficii pentru municipalitate.”, spune primarul.

„Am mai văzut și că avem discipline nefinanțate, precum este tenisul de masă, un sport unde am avut și avem rezultate remarcabile. Astăzi, tenisul de masă are o sală nouă de antrenament, cu toate dotările necesare și pe măsura performanțelor obținute. Mă bucur nespus că CSM Constanța a devenit o casă primitoare pentru toți sportivii orașului, începători sau experimentați, campioni sau nu. Iar când mai și apar astfel de rezultate, nu pot să nu fiu convins că am luat decizia corectă pentru sportul constănțean și pentru comunitate.”, a precizat acesta.

Secția de tenis de masă a primit din partea Primăriei Constanța o finanțare de 100.000 de lei.

Citiți și: Câți bani dă Primăria Constanța noului Club Sportiv Municipal și cum se împart pe secții. Handbalul ia o treime din total

Întrebare retorică: de ce este rău să prezinți documente justificative pentru cheltuieli, mai ales că vorbim de bani publici?

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un bivol

Wed Sep 21 , 2022
Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit de un bivol. Tragedia s-a întâmplat la o fermă din extravilanul orașului Ovidiu. „La data de 12 septembrie 2022, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu […]