Primarul Chițac propune o angajată la Kaufland, fostă membră a echipei lui Decebal Făgădău, în conducerea fundației culturale Pontica

Decebal Făgădău Cristina Papazian Vergil Chițac
Decebal Făgădău, Cristina Papazian, Vergil Chițac

COMPLETARE 31 martie. Proiectul a fost votat de majoritatea Consiliului Municipal.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, le propune consilierilor municipali, în ședința din 31 martie, modificări în ceea ce privește Comitetul Director al Fundației Pontica, înființată prin votul consilierilor locali municipali pe 14 martie.

Claudia Ioana Dobre, PSD, și-a dat demisia din Consiliul Director al fundației pe 15 martie, la trei zile după numire. În locul ei, primarul Constanței o propune pe Cristina Papazian, de asemenea membru al organizației municipale a PSD Constanța. Aceasta este propusă pentru postul de vicepreședinte al fundației.

„Fundația Pontica este o entitate importantă pentru sectorul cultural la nivelul municipiului Constanța, care creează premisele unei acțiuni culturale integrate și eficiente în planul cultural și comunității culturale locale.”, spune primarul.

Potrivit Facebook și Linkedin, aceasta este store manager la Kaufland. Ocupă această funcție din mai 2019. Anterior, din septembrie 2012, a fost department manager la Zara în Constanța. De profesie este economist.

Cristina Papaizan a fost și pe lista de consilieri municipali propusă de fostul primar Decebal Făgădău, dar pe un loc neeligibil.

Fundația este condusă de Alin Vintilă, consilier personal al primarului și șeful departamentului comunicare din Primăria Constanța. Din Consiliul Director mai face și Laura Tănase secretar, propusă de primarul Vergil Chițac.

Bugetul fundației este de 500.000 de lei, iar mare parte din acesta va merge către Revista Tomis, pe care municipalitatea vrea s-o reînființeze. A fost o promisiune de campanie.

Recomandări:

USR a numit în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase un expert contabil care vinde mărgele

Ionuț Rusu o pune la punct pe Felicia Ovanesian: „Este o angajată!” Vergil Chițac o laudă
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC CORBU PROIECT IMPEX SRL

Thu Mar 31 , 2022
Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

V-ar putea interesa și: