Primarul Chițac: „Revin cu vești bune”. Se vor monta 100 de panoul informative în stațiile de autobuz și se vor reabilita energetic trei blocuri

vergil chitac caramel

Primarul Constanței a anunțat pe pagina sa de Facebook două vești bune.

„Revin cu încă două vești bune. La începutul acestei săptămâni am semnat contractele de finanțare nerambursabilă pentru: reabilitarea energetică a blocurilor L48, L49 și L50 din zona Casei de cultură și se vor achiziționa 100 de panouri informative pentru călători, care, ne asigură primarul, se vor monta în stațiile de autobuz.”, spune acesta.

Valoarea proiectului de creștere a eficienței energetice a clădirilor rezidențiale L48, L49 și L50 este de 10,1 milioane lei (fără TVA, care va fi suportat de la bugetul de stat), bani primiți prin PNRR (componenta 5, Valul renovării).

Achiziționarea celor 100 de panouri informative presupune o finanțare de 1,8 milioane lei (fără TVA, care a fi suportat de la bugetul de stat), bani proveniți de asemenea prin PNRR (componenta 10, Fondul local). O seară plăcută vă doresc.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instanța obligă Universitatea Ovidius să-l reprimească pe IPS Teodosie. Reacția ierarhului VIDEO

joi ian. 19 , 2023
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, se poate întoarce la catedră ca profesor titular, după ce a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța. Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat definitiv joi, 19 ianuarie, în dosarul în care Teodosie a chemat în instanță Universitatea Ovidius din Constanța, după ce instituția i-a refuzat […]

V-ar putea interesa și: