Primarul Chițac și viceprimarul Rusu, vizită în cartier VIDEO

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au avut, luni seară, o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic. S-a discutat despre parcările nou amenajate, despre necesitatea unui loc de joacă și organizarea unor noi spații verzi între blocuri, care să fie dotate cu bănci și coșuri de gunoi.

Locul de joacă va fi realizat la standarde europene, cu echipamente sigure pentru cei mici, covor confecționat din cauciuc reciclat și bănci. Copacii crescuți la voia întâmplării, puieții netăiați la timp și care au făcut ca mult spațiu verde să nu poată fi utilizat se vor transforma în scurtă vreme într-un spațiu îngrijit, care va răspunde nevoilor tuturor locuitorilor din zonă.

„Vom face un proiect pentru întreaga zonă, vom demola garajele și, cu autorul beneficiarilor venitului minim garantat, vom reface zona cu tot ce trebuie.”, a declarat primarul.

vergil chitac ionut rusu constanta

Acesta le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv.

Aceasta a fost o primă întâlnire cu locuitorii, urmând ca în scurt timp zona să fie reconfigurată total.

„Împreună am găsit cele mai multe soluții pentru problemele întâmpinate de locuitori. La final, nimic din ce este acum acolo nu va mai fi la fel.”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.