Primarul Chițac și viceprimarul Rusu, vizită în cartier VIDEO

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au avut, luni seară, o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic. S-a discutat despre parcările nou amenajate, despre necesitatea unui loc de joacă și organizarea unor noi spații verzi între blocuri, care să fie dotate cu bănci și coșuri de gunoi.

Locul de joacă va fi realizat la standarde europene, cu echipamente sigure pentru cei mici, covor confecționat din cauciuc reciclat și bănci. Copacii crescuți la voia întâmplării, puieții netăiați la timp și care au făcut ca mult spațiu verde să nu poată fi utilizat se vor transforma în scurtă vreme într-un spațiu îngrijit, care va răspunde nevoilor tuturor locuitorilor din zonă.

„Vom face un proiect pentru întreaga zonă, vom demola garajele și, cu autorul beneficiarilor venitului minim garantat, vom reface zona cu tot ce trebuie.”, a declarat primarul.

vergil chitac ionut rusu constanta

Acesta le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv.

Aceasta a fost o primă întâlnire cu locuitorii, urmând ca în scurt timp zona să fie reconfigurată total.

„Împreună am găsit cele mai multe soluții pentru problemele întâmpinate de locuitori. La final, nimic din ce este acum acolo nu va mai fi la fel.”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris angajează în Constanța

mar iun. 8 , 2021
Polaris M Holding face angajări în municipiul Constanța. Se caută: – Lucrător operativ pe autocompactoare – încărcător – Conducător auto transport rutier de mărfuri – permis auto categoria C – Conducător auto – permis auto categoria B Relații la nr.de telefon:  0241.548600; 0241.548700; 0241.548711 Puteți urmări Constanța 100% și pe […]
polaris

V-ar putea interesa și: