Primarul Cîrjaliu, singurul PSD-ist care nu poartă masca așa cum trebuie

Regulile de purtare a măștii de protecție sunt simple. Scrie în toate actele normative că masca se poartă „astfel încât să acopere nasul și gura”.

În caz contrar, o porți degeaba. E ca și cum ai face, ca să folosim o expresie populară, frecție la un picior de lemn.

Regulile sunt clare și sunt stabilite pentru a-i proteja pe cei care poartă masca, dar și pe cei de lângă.

Nu toți vor să le aplice însă. Ieri, la o conferință de presă susținută în sediul PSD Constanța, absolut toată lumea a purtat masca așa cum trebuie: de la președintele partidului la toți parlamentarii PSD (toți), până la primarii partidului care fuseseră invitați la eveniment și la staff-ul partidului. Toți cu o singură excepție: Maricel Cristian Cîrjaliu, care venise să se plângă de faptul că opoziția a inițiat un demers democratic, în acord cu legile statului român: un referendum de demitere a sa.

Să nu credeți că a fost vorba de o chestiune de câteva secunde. Nu. A stat așa o bună parte din conferința care a durat zeci de minute.

Nu este prima dată când primarul PSD din Agigea calcă pe bec în acest domeniu. La începutul pandemiei, acesta invita tinere mămici din localitate la el în birou fără să poarte mască.

Atunci a fost amendat de polițiștii constănțeni, în baza imaginilor postate chiar de edil pe rețelele de socializare.

Sperăm ca toată lumea care a participat ieri la conferință să fie sănătoasă.

Poate nu este o coincidență că Agigea este localitatea cu cea mai mare incidență a cazurilor de coronavirus din județul Constanța. Astăzi s-a ajuns la 9,64 cazuri la mia de locuitori!

Vă recomandăm să citiți, mai jos, un articol similar despre Klaus Iohannis.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România va cumpăra 70 de milioane de teste din salivă pentru școli

sâm oct. 9 , 2021
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, sâmbătă, Hotărârea nr. 83 privind stabilirea unor noi categorii de produse, stocuri de urgenţă medicală de strictă necesitate, necesare pentru asigurarea monitorizării permanente şi eficiente a riscului epidemiologic la nivelul unităţilor de învăţământ. Mai jos găsiți integral textul hotărârii CNSU şi al […]

V-ar putea interesa și: