Primarul Constanței: 2022 a fost „bun, productiv și eliberator”. Primarul din Cluj a mulțumit celor care și-au plătit taxele și impozitele locale VIDEO

1
vergil-chitac-emil-boc

Primarul Constanței a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru constănțeni, în care a spus că anul acesta a fost bun și productiv.

„Cu viteza vântului a trecut și acest an. A fost bun, productiv și eliberator din multe puncte de vedere, dar, să nu uităm, a fost și unul tragic și tensionat la nivel geopolitic.

Privind spre viitor, îmi doresc un 2023 în care să predomine pacea, liniștea și înțelegerea între oameni. Pentru Constanța și pentru România sunt sigur că vor urma realizări importante și victorii pe multe planuri, însă, până vom vorbi despre ele, vă urez să rămâneți sănătoși, productivi, inspirați și preocupați de binele celor din jur.

La mulți ani, constănțeni! Și petrecere frumoasă!

Primarul din Cluj, Emil Boc, le-a mulțumit celor care și-au plătita taxele și impozitele locale și a postat o retrospectivă video a anului.

„Dragi clujeni,

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și în acest an în vederea realizării unor proiecte importante pentru municipiul nostru.

Vă invit să urmărim retrospectiva administrativă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca în 2022.”, a transmis acesta.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primarul Constanței: 2022 a fost „bun, productiv și eliberator”. Primarul din Cluj a mulțumit celor care și-au plătit taxele și impozitele locale VIDEO

  1. Un om sincer ,anul 2022 a fost BUN si PRODUCTIV pentru gasca ce a pus stapanire pe acest oras si mai ales pe fondurile publice !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petarde și droguri descoperite de jandarmii constănțeni

sâm dec. 31 , 2022
În ultimele 48 de ore, în cadrul unor acțiuni organizate pentru prevenirea și combaterea  comerțului ilicit cu materiale pirotehnice, jandarmii Grupării Mobile Constanța au confiscate, de la 4 persoane care încercau să comercializeze ambulant sau la tarabă, peste 2500 de articole pirotehnice din categoria F2 și F3, interzise la comercializare. […]

V-ar putea interesa și: