Primarul Constanței anunță că a amendat Polaris M Holding. Reprezentanții companiei neagă și afirmă că ar fi un abuz să fie amendați

polaris

Primarul Constanței spune că a amendat compania Polaris M Holding pentru că aceasta nu ar fi ridicat gunoaiele zilnic de pe străzi.

„I-am amendat. Cum să nu îi amendez? Credeți că mă joc cu ei?”, a spus primarul, vineri.

Declarația sa o puteți auzi în întregime mai jos.

Am cerut un punct de vedere reprezentanților Polaris M Holding. Aceștia ne-au declarat că nu au primit nicio amendă. Ba mai mult, nu există motiv pentru a fi amendați.

„Ar fi un abuz să se dea amenzi pentru că noi respectăm contractul și graficul de colectare.”, au declarat reprezentanții companiei.

Primarul s-a referit și la obligația operatorului de salubritate să strângă gunoiul ori de câte ori este nevoie, lucru care nu apare în contract. Edilul se referă probabil la un ordin al Ministerului Sănătății apărut acum opt ani, care spune că deșeurile se ridică zilnic, dar contractul dintre primărie și polaris nu a fost adiționat în acest sens.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mai multe categorii de personal din domeniul sănătății ar putea rămâne fără vouchere de vacanță

Fri Aug 19 , 2022
Federaţia Sanitas a anunțat, vineri, că Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă, mai multe categorii de personal fiind vizate de un proiect de Ordonanţă de Urgenţă. „Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă! Un proiect de O.U.G. al Ministerului Sănătăţii taie finanţarea pentru […]
Asociația Studenților și Medicilor Voluntari