Primarul Constanței anunță că a creat 28 de locuri noi de parcare

Primarul Constanței, Vergil Chițac, PNL, a anunțat pe pagina sa de socializare că a amenajat alte 28 de locuri de parcare în cartierul Inel II.

„Cartierul Inel face parte din categoria zonelor în care nu s-a mai intervenit de foarte mult timp în Constanța, iar noi încercăm să valorificăm fiecare teren părăsit sau neîngrijit pentru a crea noi locuri de parcare, atât de solicitate de către cetățeni.

Așadar, locuitorii blocurilor IV 29, de pe strada Bravilor, vor beneficia de o parcare recent amenajată, care însumează 40 de locuri, dintre care 28 sunt noi.”, a spus Chițac.

Echipele de muncitori de la Confort Urban au montat borduri noi și au stabilizat terenul prin așternerea unui strat de piatră peste care au turnat asfalt destinat traficului pietonal, iar în cazul infrastructurii carosabile, două straturi de asfalt. Aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt și au fost înlocuite bordurile.

Primarul a mai spus că a mai intervenit în zonă luna aceasta, când a amenajat 51 de astfel de locuri, de care beneficiază acum locuitorii blocurilor IV 31 și IV 32.

„Sperăm ca prin astfel de lucrări să răspundem nevoilor cetățenilor și vă asigur că vom continua să tratăm cu seriozitate problema locurilor de parcare din Constanța, o problemă des semnalată de dumneavoastră în comentarii.”, a conchis Vergil Chițac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce spune Poliția despre accidentul rutier din Techirghiol. Femeia de la volanul mașinii are 74 de ani

mie mart. 27 , 2024
La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Techirghiol, la intersecția dintre D.J. 383 și strada Piața Republicii, s-a produs un accident rutier. IPJ Constanța a anunțat că polițiștii deplasați la […]

V-ar putea interesa și: