Primarul Constanței i-a felicitat pe părinții de la Școala Gheorghe Țițeica și pe consilierii din Comisia de Învățământ

fagadau

Consilerii locali au votat astăzi proiectul de hotărâre prin care s-a aprobat rețeaua școlară din municipiul Constanța în viitorul an școlar.

După cum am scris zilele trecute, Școala 6 va deveni structură a Școlii 5. Dacă ați mai intrat pe acest site știți însă că propunerea inițială a fost ca Școala 6 să devină structură a Școlii 30 Gheorghe Țițeica, lucru care a produs mari nemulțumiri. Profesorii au intrat în grevă japoneză și părinții au protestat, iar consilierii din Comisia de Învățământ a Consiliului Local au venit la școală pentru a vorbi cu părinții și profesorii și a aplana situația. Pentru că am pus întrebări despre acest subiect și am scris, am fost acuzat de unii și alții de partizanat și interese ascunse, când, de fapt, nu e nimic de ascuns.

Proiectul a fost votat azi fără probleme. A fost ultimul pe ordinea de zi, înaintea celei suplimentare. În momentul în care președintele de ședință, George Vișan, a vrut să treacă mai departe, primarul Decebal Făgădău a cerut cuvântul.

”Mulțumesc Asociației de Părinți de la Școala Gheorghe Țițeica și consilierilor din Comisia de Învățământ a Consiliului Local”, a spus acesta public.

”E un subiect care a trezit, după cum știți, foarte multe patimi, fără nicio miză pentru noi, pentru Consiliul Local. Mă bucur însă că ați participat la aceste ședințe și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine. Participând la ședințele consiliilor de administrație ale unităților școlare putem să aflăm mai multe probleme ale școlilor pentru rezolvarea lor”, a spus Decebal Făgădău.

PS. Articolul Cum vor ISJ Constanța și Consiliul Local să distrugă o școală de top din Constanța. COMPLETĂRI a strâns aproape 20.000 de vizualizări.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Unde mâncăm în Constanța. Restaurantul Vlahos

Sat Jan 30 , 2016
Voi încerca, începând de astăzi, să descriu experiențele culinare pe care le am în Constanța, fie că este vorba despre mâncatul în oraș sau despre comandat acasă. Sunteți bineveniți să lăsați comentarii și sau să scrieți propriile voastre experiențe, la adresa contact(at)ct100.ro. Demersul acesta se vrea un ghid pentru cei […]