Primarul Constanței: „Indiferent de reproșuri, înjurături, voi susține reinstaurarea normalității”

Decebal fagadau
Decebal Făgădău, primarul Constanței

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a vorbit, recent, despre activitatea Poliției Locale.

A spus că își asumă activitatea acesteia și amenzile pe care le acordă.

„Știu că este neplăcut să fii sancționat. Știu că lumea nu s-a obișnuit cu normalitatea, și ați văzut că dăm amenzi de la cei care scuipă semințe pe jos până la cei care merg cu câinele și nu strâng după ei. Această este normalitatea. Știu că nu sunt popular pentru că dau amenzi. Indiferent câte reproșuri, câte înjurături, cât de impopular voi ajunge, voi susține reinstaurarea normalității. Regulile ne fac bine. Ne uităm la alte state civilizate, mergem ca turiști, le vizităm, respectăm 100% toate regulile, și când ne întoarcem acasă ne comportăm adeseori ca niște sălbatici. Vreau să descurajez astfel de atitudini, iar poliția locală este instrumentul nostru, al orașului, care reinstaurează normalitatea”, a spus Decebal Făgădău.

Poliția Locală Constanța este condusă, de la 1 ianuarie 2018, pentru un an, de comisarul șef de poliție Tudorel Dogaru. Primarul l-a propus pentru această funcție, ministrul de Interne a fost de acord, iar Tudorel Dogaru a acceptat.

„Printre obiectivele pe care mi le-am propus se numără: închegarea unui colectiv, crearea unor proceduri de lucru, instruirea resursei umane, îmbunătățirea părții logistice și a modului de comunicare.”, a precizat Tudorel Dogaru, la Dobrogea TV.

Detașarea acestuia se termină la 31 decembrie 2018. L-am întrebat care sunt planurile sale. Mi-a răspuns cu un citat din Woody Allen:

„Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i despre planurile tale de viitor.”

Sursă video: Primăria Constanța

Începând de luni, 6 august, vă invit să citiți în Constanța 100% un articol extrem de interesant despre ce și-a propus și ce a realizat Tudorel Dogaru în fruntea Poliției Locale Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primarul Constanței: „Indiferent de reproșuri, înjurături, voi susține reinstaurarea normalității”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Documentarul „Marea Unire - România, la 100 de ani”, prezentat în Ovidiu

sâm aug. 4 , 2018
Documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani”, realizat şi prezentat, vineri seară, de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, în oraşul Ovidiu, a umplut sala Centrului Cultural „Elena Roizen” din localitate, filmul fiind primit cu aplauze. AGERPRES a prezentat şi expoziţia de fotografie a agenţiei – „România: Evoluţie”, la […]

V-ar putea interesa și: