Primarul Constanței, nemulțumit că locurile de parcare rezidențiale nu sunt scoase la licitație

Primarul Constanței, nemulțumit că locurile de parcare rezidențiale nu sunt scoase la licitație

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că are o supărare în legătură cu regulamentul parcărilor.

Primarul a precizat că regulamentul parcărilor era necesar.

„Niciodată nu avut pretenția că are o formă foarte bună sau că să mulțumească pe toată lumea. Am spus că lăsăm un timp ca el să se deruleze, că altfel nu știm ce putem corija. Consilierii PNL-USR au venit la mine cu propuneri. PSD înaintase un proiect privind, tot așa, propuneri pentru modificare. Ei erau mai mult interesați legat de prețuri. I-am adunat pe toți la masă și am dat o formă finală, agreat de tot spectrul politic. O să îl vedeți în forma lui finală în consultare publică. Vom vedea exact ce zile publicul.”, a spus acesta.

„Eu mai am nemulțumirea mea legată de parcările rezidențiale, care din punctul meu de vedere trebuie licitate.”, a declarat acesta.

„Anul acesta s-au strâns 5 milioane lei din parcări rezidențiale și tot atât la Confort Urban.”, a mai spus primarul Chițac. 

Așadar, circa două milioane de euro în total.

Banii vor fi folosiți tot pentru parcări, a spus acesta.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Primarul Constanței, nemulțumit că locurile de parcare rezidențiale nu sunt scoase la licitație

  1. Păi să scoată la licitație parcările din jurul primăriei, că ies bani ca lumea de acolo. Chiar el ar trebui să-și ia unul licitat, pentru cînd vine cu mașina de la Eforie, unde-și are domiciliul. Cum face Nicușor Dan la Bukale, așa să facă și el…

  2. Sa lase parcarile rezidentiale la liber, rezidentilor ! Prostia asta cu rezervarile si blocarea acestora cu toate „formele geometrice” cat timp rezidentul ocupa un alt loc de parcare cand este plecat, nu face altceva decat sa reduca si mai mult nr locurilor de parcare. De unde a aparut aceasta idee malefica de a le scoate la licitatie ?!?! Cati bani mai vor aceste autoritati locale incapabile si complet lipsite de profesionalism pentru a rezolva prb orasului ?!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Florin Vizan este noul director al Administrației Porturilor Maritime Constanța

vin aug. 12 , 2022
Florin Vizan este noul director al Administrației Porturilor Maritime Constanța. Acesta îl înlocuiește din funcție pe Florin Goidea. Florin Vizan este un prosper om de afaceri. A candidat din partea PSD Constanța, la alegerile locale din 2020, pentru un mandat de consilier județean. Consiliul de Administrație a făcut numirea pentru […]
apmc

V-ar putea interesa și: