Primarul Constanței, orașul cu cele mai scumpe beculețe de Crăciun: „Dacă toți am gândi cum să reducem consumul de energie, nu am mai alimenta armata lui Putin”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, PNL, a declarat recent, într-o rară conferință de presă, de ce este necesar să facem economie la energie.

Acesta a precizat că factura la energie pe care a plătit-o Primăria Constanța anul trecut a fost de 10 milioane de lei. Anul acesta, din cauza creșterii prețurilor, a fost bugetată suma de 34 de milioane de lei.

Primarul a precizat că este o decizie europeană.

„Ne place, nu ne place – o să vi se pară exagerat ce spun acum – dacă toți am gândi cum să reducem consumul de energie, nu am mai alimenta armata lui Putin. Nu râdeți, că așa este.”, a precizat el.

Recomandare: Primarul Constanței, Vergil Chițac, atrage atenția asupra comunicațiilor pe Terra. „Rusia poate să ducă războaie hibrid”

Vergil Chițac a mai spus că fiica sa locuiește în Germania, iar în apartamente, care beneficiază de încălzire centralizată, sunt 19 grade.

Pentru a nu alimenta armata lui Putin, primarul a decis ca unul din două becuri de le bulevarde să fie stinse și să reducă iluminatul în parcuri. A renunțat apoi la aceste măsuri, spunând că nu mai este nevoie de ele. Ba mai mult, a cheltuit cea mai mare sumă din România pentru a închiria beculețe de Crăciun, pe care le-a aprins de pe la mijlocul lunii noiembrie. Tehnic nu se putea altfel, a explicat, pentru că cineva trebuia să se suie pe stâlp să comute un buton. Întrebat cât costă factura la curent electric, s-a mulțumit să spună „foarte puțin, pentru că sunt led-uri”, fără să ofere o cifră.

Recomandare: Constanța lui Chițac, a lui Ovanesian și Rusu plătește cel mai mult din România pentru beculețele de Crăciun

Foto: Primăria Constanța, Kremlin.ru, Constanța 100%


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Primarul Constanței, orașul cu cele mai scumpe beculețe de Crăciun: „Dacă toți am gândi cum să reducem consumul de energie, nu am mai alimenta armata lui Putin”

 1. Asfalteaza ce ai stricat. unde MMT sunt cei care trebuiau sa asfalteze Soseaua Mangaliei.
  De ce mmt ai scos bordurile care au fost puse acum ani, ca sa pui aceeasi bordura?
  Orasul este mai rau ca si in Ucraina. Am impresia cand circul in oras ca la noi este razboi.
  Nu te zgaltaie masina cand mergi acasa si treci podul de la Dorally? Nu te dor hemoroizii.
  Sa te duci drq si sa nu te mai intorci.Si tu si baba aia de city manager. Doua lepre.
  Nu inteleg de ce nu iesim in fata primariei sa te luam la pietre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Fac o invitație publică parlamentarilor PSD de Constanța, de a-și face vocea auzită în fața liderilor de la centru pe tema desființări taxei pentru traversarea podurile dunărene”

vin dec. 2 , 2022
Marian Crușoveanu, parlamentar PNL, ne-a acordat un interviu amplu în care s-a referit la modul în care a funcționat coaliția PNL – PSD în primul an, dar și despre cum au decurs proiectele liberilor și ale sale, personal. Prima parte o puteți citi AICI. Astăzi publicăm a doua și ultima […]
marian crusoveanu (4)

V-ar putea interesa și: