Primarul Constanței se ascunde din nou de consilieri și constănțeni

Vergil Chitac

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a convocat pentru vineri, 29 aprilie 2022, o nouă ședință ordinară a Consiliului Municipal Constanța.

Și de data aceasta, primarul PNL refuză să se întâlnească față în față cu consilierii și cu constănțenii care doresc să participe, potrivit legii la ședință.

„Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.”, a anunțat primăria.                                                               
2 thoughts on “Primarul Constanței se ascunde din nou de consilieri și constănțeni

  1. Unul din motive poate fi chiar proiectul al carui initiator a fost dl primar Virgil Chitac ,care a inteles ieri sa-l retraga de pe ordinea de zi, sub presiuni politice si publice – Proiect de hotărâre privind revocarea dreptului de folosință gratuită constituit în favoarea Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța, asupra unor imobile aparținând domeniului privat al municipiului Constanța, situate în municipiul Constanța; iniţiator: primar Vergil Chițac
    – avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

  2. Detalii despre motivele reale pe adresa marzatraian@ymail.com Circul si faptele penale prind contur si la Constanta . Hotărâre Consiliului Local Constanta privind dreptului de folosință gratuită constituit în favoarea Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța, a fost data cu incalcarea legii . Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța, nu are personalitate juridica si nici statut de utilitate publica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Primăria Constanța nu poate să repare o stradă, dar spune că vrea să construiască un cartier nou?!

joi apr. 21 , 2022
Constanța este un șantier abandonat. Primăria condusă de Felicia Ovanesian și Vergil Chițac a deschis mai multe proiecte pe care le-a moștenit de la Decebal Făgădău, dar cam toate s-au blocat. Varianta, de pildă, trebuia terminată din 20 decembrie 2021, cum spunea V. Chițac. Nici vorbă! Pe strada Ștefan cel […]
vergil-chitac-stefan-cel-mare

V-ar putea interesa și: