Primarul Constanței, Vergil Chițac, a agresat o jurnalistă, supraviețuitoare a cancerului. „Îi fac plângere penală!” Reacția edilului

4

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a agresat o cunoscută jurnalistă, Emilia Mihăilă, supraviețuitoare a cancerului.

Scenele incredibile au fost povestite chiar de Ema, așa cum îi spun colegii.

„Am încercat sa obtin un punct de vedere de la primarul Chitac privind demisia city managerului, Felicia Ovanesian, iar acesta a tras usa, m-a impins si mi-a prins mana la usa. Acesta mi-a reproșat ca nu am nici un drep sa intru in Primaria Constanta, cand vreau eu, deși ma aflam prezenta la o conferinta de presa. Las aici poza cu semnul lasat la momentul in care a fost strânsă mana cu usa.”, a postat ea pe Facebook.

Emilia Mihăilă s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală în urma incidentului.

„Îi fac plângere penală.”, ne-a declarat aceasta pentru Constanța 100%

ema mihaila
Ema Mihăilă în redacția Radio Sky (foto: pagina personală de Facebook)

Pe vremea când conducea Asociația Constanța Altfel, pe pagina de Facebook a acesteia a apărut un mesaj în care se spune că, după ce vor ajunge la putere, vor da ziariștii afară din oraș.

Lupta Emei cu cancerul o puteți citi aici: VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

COMPLETARE. Reacția primarului

„Afirmațiile doamnei Emilia Mihăilă, potrivit cărora aș fi agresat-o astăzi, nu se susțin. Doamna a intrat în instituția noastră prin ușa interioară (de uz intern), utilizată de către angajații Primăriei în relația cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în același imobil (Consiliul Județean și Prefectura) și a avut în permanență un comportament agresiv. La intrarea mea în sediul instituției, venind dinspre Consiliul Județean spre primărie, am deschis și închis după mine ușa de acces, nesesizând producerea vreunui incident. Dealtfel, nici doamna Emilia Mihăilă nu a acuzat, la momentul respectiv, producerea incidentului de care a menționat ulterior în spațiul public. Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase, înscriindu-se totodată în nota agresivă manifestată de doamna Emilia Mihăilă.”, a declarat primarul Constanței, la solicitarea Constanța 100%.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Primarul Constanței, Vergil Chițac, a agresat o jurnalistă, supraviețuitoare a cancerului. „Îi fac plângere penală!” Reacția edilului

  1. si marlan, ce ii poti cere.
    O fi stresat, o fi anuntat de controale, ceva!
    Ce nu invata omenirea asta niciodata, ca in politica sculele se arunca la terminarea „lucrarilor”.
    Exemplu, Mazare, Constantinescu, Dragnea…
    Oricum, orasul Constanta a intrat in spirala regresului, o sa fie depasit si de Babadag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac: „Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase”

lun mart. 27 , 2023
Vergil Chițac, primarul Constanței, a reacționat după ce a fost acuzat că a agresat o jurnalistă. „Afirmațiile doamnei Emilia Mihăilă, potrivit cărora aș fi agresat-o astăzi, nu se susțin. Doamna a intrat în instituția noastră prin ușa interioară (de uz intern), utilizată de către angajații Primăriei în relația cu celelalte […]

V-ar putea interesa și: