Primarul Constanței, Vergil Chițac, pare că a uitat că locuiește în Eforie

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a postat joi un text pe pagina sa de Facebook din care pare că a uitat că locuiește în Eforie, nu în Constanța.

Acesta spune că va scăpa orașul de problema termoficării, problemă „care ne ține în frig și fără apă caldă în mijlocul iernii”.

Folosirea pronumelor personal la persoana I plural nu se justifică. Primarul Constanței locuiește în Eforie. Ca să candideze la noi în oraș, și-a făcut mutație într-un garaj la unul din membrii Asociației Constanța Altfel, pe care o conducea.

„Așa se prezintă instalația de termoficare a Constanței, un sistem vechi de aproape o jumătate de secol. După cum vedeți și dumneavoastră, lucrările pe care le demarăm nu sunt doar necesare, ci absolut urgente. Am spus-o și o repet: responsabilitatea mea și a echipei din Primărie este să scăpăm cât mai repede cu putință de această uriașă problemă care ne ține în frig și fără apă caldă în mijlocul iernii.”, a spus Vergil Chițac.

Potrivit declarației de avere, acesta deține două terenuri în Eforie, unul de 340 mp și unul de 508 mp, și o casă de locuit de 160 mp, împreună cu soția. Nu are alte terenuri sau locuințe.

Dacă între timp s-a mutat în Constanța și este abonat la RADET, ne cerem anticipat scuze. Din știința noastră, însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

V-ar putea interesa și: Chițac nu știe ce temperatură medie este în apartamentele din Constanța! Primarul din Buzău l-a făcut K.O.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei eleve de la Școala Gheorghe Țițeica, premiate la un concurs internațional de lectură în limba franceză

Thu Feb 17 , 2022
Trei eleve de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța au reușit o performanță deosebită. Acestea au participat la un atelier-concurs de lectură în limba franceză, organizat on-line de Sonia Dumitrașcu, profesor de FLE la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău, și Daniela Anghel, profesor la Colegiul Economic […]
concurs-franceza