Primarul Constanței vrea să aloce 90.000 de lei pentru organizarea unui turneu de handbal în Constanța

handbal
Handbalul, un sport în care Primăria Constanța investește milioane de euro. Imagine din timpului unui meci al HCM, echipă desființată, dar pe scheletul căreia a fost înființată o alta

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, vrea să aloce aproape 90.000 de lei pentru organizarea unui turneu de handbal în oraș.

Acesta a inițiat un proiect de hotărârea care vizează acordarea unei sume de 89.011 lei, TVA inclus, pentru finanțarea Asociației Județene de Handbal Constanța în vederea organizării turneului „Final Four Cupa României” la handbal masculin.

Proiectul a trecut prin comisiile de specialitate ale Consiliului Local, inclusiv prin cea de buget-finanțe.

Cu toate acestea, nu se știe sigur dacă acest turneu se va organiza sau nu în Constanța. Decizia va aparține Federației Române de Handbal, care are de ales între două orașe.

Asociația Județeană de Handbal Constanța a primit, în ultimii doi ani, aproape 10 milioane de lei din bani publici. Asta înseamnă că fiecare constănțean a cotizat 30 de lei pentru această asociație. O foarte mare parte din cele aproape 10 milioane de lei s-au dus pe plata salariilor și contribuțiilor salariale. Am scris despre acest lucru în România liberă.

Reprezentanții Primăriei Constanța spun că

din lipsa banilor, dar promit că vor face acest lucru până la finalul mandatului actualului primar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ședință de Consiliu Local în Constanța. Ce se votează

vin feb. 9 , 2018
Consiliul local al municipiului Constanţa se întrunește în şedinţă ordinară, joi, 15 februarie 2018, ora 12.00, în sala „Remus Opreanu″ a Consiliului Judeţean Constanţa. Ordinea de zi este următoarea: 1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință; iniţiator: primar Decebal Făgădău 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului […]
Ședință a Consiliului Local Constanța

V-ar putea interesa și: