Primarul Cristian Maricel Cîrjaliu s-a transformat într-un măturător manipulator

maricel cirjaliu

De obicei, după ce câștigă alegerile, mulți primari se culcă pe-o ureche și uită ce-au promis în campanie. Edilul din Agigea, Maricel Cristian Cîrjaliu, este însă foarte activ. Astăzi s-a apucat de măturat străzile. Nu, nu e o glumă și nici un episod din „Cascadorii râsului”. Omul a adus pe cineva să-l filmeze în timp ce taie iarba și mătura.

Maricel Cîrjaliu e primar din 2008. Mult praf s-a strâns pe ulițele și străzile din Agigea și Lazu în această perioadă. Acesta este, însă, prima filmare în care primarul PSD pune mâna pe mătură. Cel mai probabil, explicația este faptul că strângerea de semnături inițiată de USR pentru demiterea sa este aproape de final. Pentru a încerca să-și mai spele imaginea, apelează la astfel de măsuri hilare.

Este treaba unui primar să dea cu mătura? Nicidecum. Treaba unui primar este să facă ce a promis în campanie. La capitolul acesta, Cîrjaliu e repetent. De pildă, promite din 2012 o școală, care nu e gata nici acum. Asta vor oamenii de la un primar. Dacă voiau ca localitatea să fie condusă de un măturător, votau un măturător.

Maricel Cîrjaliu dă însă dovadă de ipocrizie. În clipul filmat, atrage atenția că pe proprietatea privată a unui cetățean a crescut iarba și îi spune că trebuie să o îngrijească. Asta în condițiile în care multe străzi din Lazu și din Agigea sunt la nivel de pământ, nici măcar pietriș nu au. Păi nu mai bine își fac primarii treaba înainte de a da lecții la alții? Nu e ipocrizie să ceri curățenie, în condițiile în care oamenii au praf în fața caselor? Noi credem că este.

Cu siguranță este însă manipulare.

„Numai împreună vom putea avea o comună mai curată și mai frumoasă!”, spune Cîrjaliu.

Evident, acest lucru este greșit. Exemplu clar de manipulare. Primarul încearcă să-i facă pe oameni că e vina lor dacă nu au o comună frumoasă. Nu-i așa! Oamenii nu-și pot asfalta singuri strada, nu-și pot trage singuri canalizare și apă potabilă, nu-și pot construi singuri școli. Pentru asta plătesc taxe și impozite și aleg un primar.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primarul Cristian Maricel Cîrjaliu s-a transformat într-un măturător manipulator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

lun mai 31 , 2021
Vremea va fi răcoroasă pe 31 mai și 1 iunie, iar începând din 2 iunie temperaturile medii vor fi în creştere, însă probabilitatea de apariţie a ploilor pe arii extinse va continua să rămână ridicată pe parcursul următoarelor două săptămâni, în majoritatea regiunilor, potrivit prognozei transmisă de Administraţia Naţională de […]

V-ar putea interesa și: