Primarul Decebal Făgădău a strâns gunoaie cot la cot cu asistații sociali din Henri Coandă

 Primarul Decebal Făgădău a strâns gunoaie cot la cot cu asistații sociali din Henri Coandă
Primarul Decebal Făgădău și-a făcut poză în mijlocul asistaților sociali, care ridică mâinile, de bucurie. În fața lor stau sacii plini cu gunoaiele strânse (sursă foto: Primăria Constanța)

Primarul Decebal Făgădău a strâns gunoaie cot la cot cu asistații sociali din Henri Coandă, în cadrul campaniei „Curăţăm Constanța Noastră”.

S-a întâmplat în această dimineață, în zona stadionului de rugby din cartierul Badea Cârțan, deci destul de departe de campusul social.

„La ampla acțiune de ecologizare la care au participat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, împreună cu peste 100 de locuitori ai cartierului “Henri Coandă”, asistați sociali și persoane care execută muncă în folosul comunității. S-au strâns zeci de saci de gunoaie, s-a cosit iarba, s-au vopsit platformele de colectare a deșeurilor, s-au montat băncuțe și s-au plantat peste 20 de arbori.”, au precizat reprezentanții biroului de comunicare al Primăriei Constanța.

Campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța i s-au alăturat și mai multe unități de învățământ.

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 au făcut curățenie în curtea instituției, au adunat frunze, au săpat, au plantat flori, au vopsit cauciucuri și buturugi. La fel de harnici au fost și copiii de la Grădinița cu Program Prelungit “Amicii”, dar și cei de la Grădinița cu Program Prelungit “Perluțele mării”.

La curățenia de primăvară au participat și elevii Liceului Tehnologic “Virgil Madgearu” și ai Școlii Gimnaziale nr. 38 “Dimitrie Cantemir”.

Și asociațiile de proprietari au răspuns demersului inițiat de municipalitate.

Astăzi, membrii Asociației de proprietari 39, de pe strada Heracleea, ai Asociației de proprietari 859, de pe aleea Argeș, ai Asociației de proprietari 68, de pe strada Dobrilă Eugeniu și ai Asociațiilor de proprietari Bloc T3 și S4 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro. Doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Decebal Făgădău, salariu de 18.720 de lei. Cât câștigă angajații primăriei, inclusiv polițiștii locali

Thu Apr 4 , 2019
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, primește, pentru funcția pe care o ocupă, o indemnizație lunară de 18.720 de lei. Nici viceprimarii nu stau prost la venituri. Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu primesc în fiecare lună 16.640 de lei. Pentru Dumitru Babu, care avea afaceri de milioane de euro înainte de a […]

V-ar putea interesa și: