Primarul Decebal Făgădău este în Germania. Drumul și cazarea la hotelul de 4 stele costă peste 15.000 lei

Delegația din Constanța în Munchen, Germania

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, se află, în aceste zile, în Germania.

Acesta participă la Expo Real München 2018, unde promovează oportunitățile de investiții din orașul nostru.

Pentru acest drum, constănțenii plătesc 15.681 de lei, în care este inclus biletul de avion, pentru două persoane, dar și două camere single, timp de patru nopți, în hotelul Munich Airport Marriott Hotel, cotat la patru stele, care beneficiază, printre altele, de o frumoasă piscină interioară.

Piscina interioară a hotelului din Munchen

Expoziția din Munchen este cea mai mare expoziție europeană pentru proiecte imobiliare și investiții la nivel internațional, la care participă peste 2.000 de companii din 75 de țări.

„Primăria Municipiului Constanța, reprezentată de primarul orașului, Decebal Făgădău, participă la eveniment cu un stand comun cu Portul Constanța, reprezentat de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, prin directorul general, Dan Nicolae Tivilichi.”, a anunțat Primăria Constanța.

 

Reprezentanții instituției nu au precizat cine este cea de-a doua persoană pentru care s-au plătit, din bani publici, biletul de avion și cazarea.

„La standul orașului nostru sunt prezentate programele în desfășurare, nevoile investiționale, cei mai importanți actori comerciali și administrativi din municipiu, precum și potențialul economic uriaș al zonei, în vederea atragerii unor investitori noi.
Constanța se poziționează astfel ca destinație investițională în fața a peste 45.000 de participanți.”, au mai spus subordonații primarului Decebal Făgădău.

Expo Real München 2018 reunește peste 500 de experți care vor dezbate,
în cadrul a peste 150 de simpozioane, tendințele actuale și inovațiile de pe piața imobiliară, posibilitățile de investiție și finanțare și, de asemenea, vor discuta despre proiecte de dezvoltare urbană durabilă.

Din standul României la Expo Real, organizat de AKH (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), fac parte reprezentanți ai autorităților locale, printre care: Consiliul Judeţean Bacău, Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Judeţean și Municipiul Iaşi, Municipiul Bucureşti Primăria Sectorului 5, Municipiul Constanţa, Portul Constanţa şi Agenţia pentru Dezvoltare Socio-Economică Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.