Primarul Decebal Făgădău: „Vom pune stâlpișori la toate blocurile”. Circulația pe strada Dumitru Marinescu revine, parțial, pe două sensuri

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Strada Dumitru Marinescu din Constanța

Circulația pe strada Dumitru Marinescu, restricționată în urmă cu câteva săptămâni pe un singur sens de mers, revine cum a fost, pe două sensuri de mers, pe sectorul de drum cuprins între strada Eliberării și strada Ion Roată.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, după o întâlnire cu agenții economici din zonă:

„Vom aplica mai multe măsuri. Vom pune stâlpișori la toate blocurile, indicatoare către parcări și indicatoare cu oprirea interzisă cu excepția rampelor pentru aprovizionare. Până când se va regla circulația aici, Poliția Locală va trimite un echipaj pentru fluidizare. Nu este normal ca oamenii să meargă pe stradă pentru că nu au trotuare pe care să circule.”

Începând de astăzi, Confort Urban va demara operațiunea de montare a stâlpișorilor pe sectorul de trotuare în dreptul blocurilor din această zonă, astfel încât să crească gradul de siguranță pentru pietoni și montarea indicatoarelor de oprire interzisă cu panou adițional cu ridicarea mașinilor.

Reamintim faptul că în acest cartier au fost amenajate anul acesta mai multe parcări cu sute de locuri, astfel încât rezidenții să poată parca civilizat și să nu mai urce autoturismele pe trotuar.

Primăria Municipiului Constanța informează că se analizează posibilitatea ca revenirea la dublu sens de mers pe strada Dumitru Marinescu să se facă și pe sectorul cuprins între strada Ion Roată și strada Fulgerului.

De asemenea, roagă conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere amplasată în zonele respective.

Articole similare:

Strada Dumitru Marinescu e cu sens unic, dar nimeni nu-l respectă

De astăzi, sens unic pe strada Dumitru Marinescu

Primăria Constanța, certată pe propria pagină de Facebook pentru modificările de trafic din Faleză Nord


Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

5 comments

 • Incercati sa intelegeti, ca ati congestionat tot cartierul coiciu din zona Brick, odata cu noile conditii de trafic. Lasati macar toata strada Dumitru marinescu sa aiba dublu sens , din Fulger pin in Eliberarii. Chiar daca pe Dumitru Marinescu este o vila cu porche in curte. Trimiteti un om sa vada ce inseamna trafic in aceasta zona. Mai mult decit atit, Str. Prelungirea Ion Roata, desi este un foarte ingusta, ati transformat-o in bulevard….miscare pe care nu ati gindit-o deloc. Str. Nucilor, da direct in Soveja, pe cind Prelungirea se inchide in scuarul aleii pietonale. Mai ginditi-va si la noi cei cu dacii nu numai la cei cu porche…sau mai stiu eu ce consilier locuieste in vila aia.

 • Dl Fagadau sa faca si trotoarele. Chiar daca pune stalpisori, cand esti cu un carucior nu poti merge cu el pe trotuare in halul in care sunt si trebuie sa te strecori pe strada printre masini.

 • E un lucru bun.Problema este ca NU sunt suficiente locurile de parcare amenajate. Personal as dori sa las masina pe un loc de parcare amenajat in zona, sa platesc pentru el si sa nu mai fie nevoie sa o las pe trotuar sa deranjez pietonii.

 • Nu sunt suficiente locurile de parcare !!!!!!!

 • E un lucru bun.Problema este ca NU sunt suficiente locurile de parcare amenajate. Personal as dori sa las masina pe un loc de parcare amenajat in zona, sa platesc pentru el si sa nu mai fie nevoie sa o las pe trotuar sa deranjez pietonii.
  Repet: “NU SUNT SUFICIENTE LOCURILE DE PARCARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.