Primarul din Agigea a plecat din ședința de consiliu la ora 16.00, motivând că s-a terminat programul VIDEO

Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

Situație halucinantă în comuna Agigea, județul Constanța: primarul a plecat din ședința de consiliu la ora 16.00, motivând că s-a terminat programul. Situația a fost explicată de USR Agigea.

„Continuă delirul primarului Maricel Cristian Cirjaliu pe care însă îl contrazice atât realitatea cât și legea, inclusiv prin răspunsul Instituției Prefectului Constanței. Vineri 15.01.2021 ora 15.00, a avut loc ședința Consiliului Local Agigea în care primarul a venit pentru a 4-a oară cu propunerea de votare a comisiilor de specialitate, deși acest proiect a fost votat după cum bine știți deja, în data de 12 noiembrie 2020.

 La invitația consilierilor USRPLUS, în cadrul ședinței de astăzi a participat și un reprezentat al Prefecturii Constanța. Pus în fața evidențelor și întrebat de ce nu s-a asigurat că în termenul legal de 10 zile secretarul comunei Agigea (care se află în subordinea primarului), nu a emis hotărârea de Consiliu local în cadrul căreia au fost votate comisiile de specialitate și viceprimarul, Maricel Cristian Cirjaliu împreună cu secretarul comunei Agigea și consilierii locali PSD au ales să părăsească ședința și să nu se mai întoarcă, motivând că la ora 16.00 programul lor s-a terminat, astfel încât ședința nu a mai putut continua.”, spune useriștii.

Aceștia consideră că astăzi au asistat la un nou abuz din partea celui care trebuia să deblocheze această situație creată tot de el. 

Mai jos puteți vedea ce s-a întâmplat și ședință, dar și declarații făcute live de președintele USR Agigea, Gabriel Ciobanu.

Cristian Maricel Cîrjaliu este vicepreședinte al organizației județene a PSD Constanța. Tot el este în prezent cercetat penal de DNA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Reprezentanți ai cultelor, nemulțumiți de modul în care se face programarea pentru vaccinare

Fri Jan 15 , 2021
Mai mulți reprezentanți ai cultelor din Constanța au fost nemulțumiți de modul în care s-a făcut și se face programarea pentru vaccinarea împotriva covid, faza a doua. Inițial, pe adresa Arhiepiscopiei s-a primit un email în care instituția era rugată să identifice preoții care vor să se vaccineze, cu specificația […]
vaccinare-constanta-2

V-ar putea interesa și: