Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, NU MERITĂ titlul de cetățean de onoare, spun 87% din cititorii Constanța 100%

cristian cîrjaliu
Cristian Cîrjaliu, primar și cetățean de onoare al comunei Agigea

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, este și cetățean de onoare al comunei Agigea.

Titlul i-a fost acordat în 2012, de către consilierii locali, iar edilul a declarat că a fost „surprins” de această propunere. Asta deși consilierii locali depind de șeful de partid, pentru că, dacă li se retrage susținerea politică, își pierd și funcția. Cârjaliu este, deocamdată, membru PSD, așa cum era și în 2012, iar consiliul era controlat de PSD.

Constanța 100% a inițiat un sondaj prin care vă întrebam pe voi, cititorii noștri, dacă primarul din Agigea merită titlul de cetățean de onoare.

După cinci zile de vot, rezultatele sunt următoarele:

  • 87% dintre respondenți au spus: „NU”, nu merită.
  • 13% dintre respondenți au spus: „DA”.

Evident, nu avem pretenția unui sondaj sociologic și/sau politic, ci a unuia orientativ. Menționăm că am limitat posibilitatea de a vota, permițând un singur vot de la același IP, pentru a avea rezultate cât mai corecte cu putință.

Dincolo de acest vot, oamenii care au răspuns au ridicat câteva întrebări de bun simț. De exemplu: „Ce a făcut special Cristian Maricel Cârjaliu pentru a fi cetățean de onoare?” Alții au spus că, orice ar fi făcut, a fost plătit din bani publici pentru acest lucru. Unii s-au mirat că un fost milițian a ajuns primar și apoi cetățean de onoare – deși trebuie să subliniem că nu e nicio rușine să fi fost milițian. În fine, alții, cei mai mulți, au spus că sunt multe lucruri de făcut în comună și că nu aceasta trebuia să fie prioritatea consilierilor locali.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost identificat cadavrul găsit în zona Badea Cârțan

vin nov. 2 , 2018
Cadavrul descoperit în bazinul de înot de pe raza Sectiei 2 Poliție a fost identificat de către polițiștii constănțeni. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui. Figureaza ca fiind fara ocupatie. Numele său este T. Ionică. „Nu îl avem ca dispărut […]

V-ar putea interesa și: