Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, NU MERITĂ titlul de cetățean de onoare, spun 87% din cititorii Constanța 100%

cristian cîrjaliu
Cristian Cîrjaliu, primar și cetățean de onoare al comunei Agigea

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, este și cetățean de onoare al comunei Agigea.

Titlul i-a fost acordat în 2012, de către consilierii locali, iar edilul a declarat că a fost „surprins” de această propunere. Asta deși consilierii locali depind de șeful de partid, pentru că, dacă li se retrage susținerea politică, își pierd și funcția. Cârjaliu este, deocamdată, membru PSD, așa cum era și în 2012, iar consiliul era controlat de PSD.

Constanța 100% a inițiat un sondaj prin care vă întrebam pe voi, cititorii noștri, dacă primarul din Agigea merită titlul de cetățean de onoare.

După cinci zile de vot, rezultatele sunt următoarele:

  • 87% dintre respondenți au spus: „NU”, nu merită.
  • 13% dintre respondenți au spus: „DA”.

Evident, nu avem pretenția unui sondaj sociologic și/sau politic, ci a unuia orientativ. Menționăm că am limitat posibilitatea de a vota, permițând un singur vot de la același IP, pentru a avea rezultate cât mai corecte cu putință.

Dincolo de acest vot, oamenii care au răspuns au ridicat câteva întrebări de bun simț. De exemplu: „Ce a făcut special Cristian Maricel Cârjaliu pentru a fi cetățean de onoare?” Alții au spus că, orice ar fi făcut, a fost plătit din bani publici pentru acest lucru. Unii s-au mirat că un fost milițian a ajuns primar și apoi cetățean de onoare – deși trebuie să subliniem că nu e nicio rușine să fi fost milițian. În fine, alții, cei mai mulți, au spus că sunt multe lucruri de făcut în comună și că nu aceasta trebuia să fie prioritatea consilierilor locali.

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A fost identificat cadavrul găsit în zona Badea Cârțan

Fri Nov 2 , 2018
Cadavrul descoperit în bazinul de înot de pe raza Sectiei 2 Poliție a fost identificat de către polițiștii constănțeni. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui. Figureaza ca fiind fara ocupatie. Numele său este T. Ionică. „Nu îl avem ca dispărut […]