Primarul din Costinești: „Diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate!”

Primarul din Costinești, Jeanu Dorin Dumitru, a criticat, pe pagina sa de Facebook, știrile false care se vehiculează pe rețelele de socializare despre stațiune.

Acesta afirmă că în Costinești prețurile sunt accesibile, iar rechinii despre care vorbesc unii că ar înota prin Marea Neagră sunt amintiri de acum mulți ani.

jean dumitru
Jeanu Dorin Dumitru, primarul din Costinești

„Vara aceasta diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate! 300 euro camera la un hotel de 3 stele!!! Domnilor, vă invit la Costinești, 200-250 lei camera de 3 stele, pe alese! O masă de 2 persoane, în jur de 200 lei, parcare gratuită! Mai nou, acum 5 ani, un scufundător a văzut un RECHIN!!!! În cateva zile vom fi atacați!😁 Pană atunci , haideți la Costinești! I LOVE Costinești”, a scris primarul.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primarul din Costinești: „Diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate!”

  1. Primarul întotdeauna are ceva de spus doar in mediu online.Este departe de realitate.Nu cunoaște decât șpaga.Nu iese in teren să de-a nas in nas cu realitatea.Vorbim despre un primar corupt și care face parte din clasa mafiote în prezent.Ne-am lămurit și cu acest primar fățarnic care îți răspunde doar rânjind .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie a murit după ce a fost lovită de tren în gara din Cernavodă

mar iul. 12 , 2022
O femeie a murit după ce a fost lovită de tren în gara din Cernavodă, ieri noapte. Au intervenit Detașamanentul Cernavodă al ISU Dobrogea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echpaj SMURD. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. […]
tren

V-ar putea interesa și: