Primarul din Costinești: „Domnul Mihai Lupu m-a asigurat că există soluții pentru a închide groapa de gunoi din marginea comunei”

Jeanu-Dumitru-primar-Costinesti_crop

Primarul din Costinești, Jeanu Dumitru, spune că, în cursul acestei săptămâni a avut o întâlnire foarte importantă cu președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu.

„Am găsit în domnul președinte un partener al comunei Costinești, un om care nu e interesat de barierele politice, un lider implicat și foarte dornic să ajute comuna Costinești. Am discutat împreună despre problemele localității, printre care și aceea care ne doare cel mai mult. Domnul Mihai Lupu m-a asigurat că știe problema și că există soluții pentru a închide groapa de gunoi din marginea comunei și, după ce l-am ascultat, cred cu tărie că vom fi ajutați și vom scăpa de această problemă. Îi mulțumesc domnului Mihai Lupu pentru că m-a primit. Celor care continuă să arunce cu intoxicări de genul „Primăria ține cu Iridex”, le atașez răspunsul primit din partea gărzii de mediu, în urma sesizării pe care am trimis-o personal ministrului mediului. Îi mulțumesc domnului ministru Barna TÁNCZOS și le mulțumesc și reprezentanților Gărzii de Mediu pentru implicare. Și mulțumesc și presei pentru mediatizare. V-am promis că mă voi lupta pentru a rezolva această problemă și mă țin de cuvânt! Vă doresc un weekend cu liniște și sănătate!”, a spus primarul.

În răspunsul postat se spune că cei de la Iridex au fost amendați cu 100.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor din actele de reglementare. De asemenea, le-au fost impuse 34 de măsuri, printre care se numără reducerea zonei active de depozitare a deșeurilor.energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.