Primarul din Costinești: „Domnul Mihai Lupu m-a asigurat că există soluții pentru a închide groapa de gunoi din marginea comunei”

Jeanu-Dumitru-primar-Costinesti_crop

Primarul din Costinești, Jeanu Dumitru, spune că, în cursul acestei săptămâni a avut o întâlnire foarte importantă cu președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu.

„Am găsit în domnul președinte un partener al comunei Costinești, un om care nu e interesat de barierele politice, un lider implicat și foarte dornic să ajute comuna Costinești. Am discutat împreună despre problemele localității, printre care și aceea care ne doare cel mai mult. Domnul Mihai Lupu m-a asigurat că știe problema și că există soluții pentru a închide groapa de gunoi din marginea comunei și, după ce l-am ascultat, cred cu tărie că vom fi ajutați și vom scăpa de această problemă. Îi mulțumesc domnului Mihai Lupu pentru că m-a primit. Celor care continuă să arunce cu intoxicări de genul „Primăria ține cu Iridex”, le atașez răspunsul primit din partea gărzii de mediu, în urma sesizării pe care am trimis-o personal ministrului mediului. Îi mulțumesc domnului ministru Barna TÁNCZOS și le mulțumesc și reprezentanților Gărzii de Mediu pentru implicare. Și mulțumesc și presei pentru mediatizare. V-am promis că mă voi lupta pentru a rezolva această problemă și mă țin de cuvânt! Vă doresc un weekend cu liniște și sănătate!”, a spus primarul.

În răspunsul postat se spune că cei de la Iridex au fost amendați cu 100.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor din actele de reglementare. De asemenea, le-au fost impuse 34 de măsuri, printre care se numără reducerea zonei active de depozitare a deșeurilor.


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

BREAKING NEWS. Dosarul „10 august”, redeschis. Judecătorul Ghiță Ciprian Alexandru a dispus restituirea acestuia la parchet

Fri Apr 16 , 2021
Curtea de Apel București a dat azi un verdict în dosarul nr. 26619/3/2020, care se referă la celebrele evenimente din 10 august 2018, când jandarmii au intervenit violent la un protest de stradă, în București. Decizia de azi pronunțată de judecătorul Ciprian Alexandru Ghiță este extrem de importantă pentru că înseamnă, practic, […]
10 august