Primarul din Mangalia a reușit imposibilul

Partide care, doctrinar, nu au nimic în comun, dar care sunt unite de dorința de a-l învinge pe actualul primar PNL. În centru, în picioare, Nicolae Moroianu, candidatul alianței

Primarul din Mangalia, Cristi Radu, a reușit ceea ce mulți credeau că este imposibil: să unească principalele partide împotriva sa, într-o alianță probabil unică la nivel național.

PSD Mangalia a anunțat că, sprijinit de mai multe formaţiuni politice, intră în cursa pentru fotoliul de primar cu candidatul Nicolae Moroianu.

Vineri, seara, filiala locală PSD Mangalia, condusă de către preşedintele Neculai Tănasă a organizat o conferinţă extraordinară, ce a marcat un moment istoric pentru municipiu. Este vorba despre lansarea candidaturii lui Nicolae Moroianu la funcţia de primar al Mangaliei, la alegerile locale din vara acestui an.

La evenimentul au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Felix Stroe, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, dar şi aliații, fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, și președintele a ceea ce a mai rămas din PNȚCD, Adrian Țapliuc. Pe lângă aceste partide, în alianță au mai intrat și ALDE, dar și câteva ONG-uri. Cu alte cuvinte, partide care, doctrinar, nu au nimic în comun, dar care sunt unite de dorința de a-l învinge pe actualul primar PNL.

„Sub sloganul „Uniţi pentru Mangalia”, susţinem candidatul nostru la alegerile locale din iunie 2020, în persoana lui Nicolae Moroianu. Vom participa, de asemenea, la alegeri pe o listă comună formată din membri PSD, ALDE, ai Alianţei Liberalilor Democraţi, ai PNŢCD, ONG-urilor şi reprezentanţilor societăţii civile. Bulgărele a fost rostogolit, astfel că PSD şi aliaţii săi reprezintă o forţă de neoprit care va câştiga viitoarele alegeri. Ne bucură faptul că suntem sprijjiniţi de fostul primar Zanfir Iorguş care a realizat lucruri importante pentru municipiu. Avem alături oameni oneşti, cu caracter, cu credinţă şi curaj, astfel că victoria nu poate fi decât de partea noastră, pentru că Mangalia merită acest lucru”, a declarat preşedintele PSd Mangalia, Neculai Tănasă.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul și sudul Medgidiei au rămas fără apă

lun feb. 24 , 2020
Astăzi, 24 februarie 2020, în jurul orei 08.30, Complexul de pompare-înmagazinare Hidrofor din municipiul Medgidia a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele nu au mai putut  funcționa. Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, însă, în aceste condiții, abonații din zona centrală și de sud […]
raja apa medgidia

V-ar putea interesa și: