Primarul din Medgidia a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în contextul Covid-19. Ce măsuri s-au luat

Având în vedere ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din data de 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, la nivelul unității administrativ teritoriale Medgidia, primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, în calitate de președinte, a convocat astăzi, 23.03.2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Au fost luate măsuri privind identificarea modalităților de sprijin pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerilor lor în afara locuințelor.

A fost stabilită componența echipajelor care vor asigura, prin vizite de control, verificarea persoanelor izolate. Cu ocazia efectuării vizitelor de control, vor fi identificate nevoile de hrană și alte necesități în funcție de care se va fixa un program estimativ pentru furnizarea acestora.

În cadrul ședinței CLSU, managerul Spitalului Municipal Medgidia a confirmat că, până în acest moment, pe raza administrativ-teritorială a municipiului, NU există niciun caz confirmat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus).

După primirea de la Biroul Județean al Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date a situației exacte cu persoanele în vârstă de peste 65 de ani, se vor dispune măsurile concrete privind punerea în aplicare a Ordonanței Militare.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune ministrul Educației despre posibilitatea înghețării anului școlar

Mon Mar 23 , 2020
Informații apărute recent în spațiul public spuneau că este posibil ca anul școlar să fie înghețat, din cauza coronavirusului. Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a făcut următoarele precizări. „Vreau să îi asigur pe elevi, studenți, profesori și părinți că la acest moment nu luăm în calcul înghețarea anului școlar […]
monica anisie