Cazul platanilor. Primarul Decebal Făgădău tace. Primarul Decebal Făgădău nu răspunde

decebal fagadau

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța

Primarul Decebal Făgădău tace. Primarul Decebal Făgădău nu răspunde. Primarul Decebal Făgădău refuză să dea explicații.

L-am întrebat, în scris, pe primarul Decebal Făgădău, PSD, cum comentează faptul că 16 platani de pe valea portului Constanța au fost mutați de către primărie fără să existe un acord de mediu.

Asociația Verde Urban a aflat că această mutare a fost făcută fără să aibă un acord de mediu. Detalii puteți citi AICI.

I-am solicitat un punct de vedere primarului Constanței, în contextul în care PSD a afirmat, înainte de alegerile locale, că spațiul verde va fi o prioritate a sa. I-am pus la dispoziție și răspunsul Agenției pentru Protecția Mediului.

Nu am primit niciun punct de vedere.

Solicitarea a fost adresată prin biroul de comunicare al primăriei, de la care, de asemenea, nu am primit răspuns. Nu ne miră, când vechea angajată a primăriei ca purtător de cuvânt, Ionela Halciuc, căuta de fapt soluții pentru a oferi unei firme private 24.000 de lei pentru cinci minute de filmare cu drona. Oare primarul Decebal Făgădău știa acest lucru?

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Edilul Constanței și-a făcut un obicei din a nu răspunde întrebărilor care nu-i convin, de a le ignora, pur și simplu. De asemenea, refuză să răspundă invitațiilor în emisiuni unde știe că nu va primi întrebări care nu-i convin (nu a răspuns în ultimele luni niciunei invitații de a participa în emisiunea pe care o moderez). De exemplu, cred că alegătorii săi (și nu numai) sunt curioși cum răspunde primarul Decebal Făgădău pentru că nu și-a îndeplinit promisiunile luate, în scris, față de constănțeni, anul trecut. Sau în ce stadiu sunt proiectele mari ale Constanței (vă recomand să citiți următorul articol: Primarul Decebal Făgădău nu și-a îndeplinit cele mai importante obiective în anul 2017)

Primarul Decebal Făgădău avea cu siguranță dreptate când afirma că Primăria Constanța este praf, este zero la comunicare.

Din păcate pentru noi, constănțenii, asta nu ține loc nici de spațiu verde.

C.H.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

One comment

  • Cine este Fagadau? Primarul Constantei !?! Da’ ce, Constanta are, sau a avut primar?! Ori hoti penali, ori dezorientati ajunsi in functii cu un pic de sprijin prin neprezentare la vot… Pacat de orasul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.