Primarul George Ionașcu explică de ce au fost manele la Zilele Comunei Mircea Vodă

Primarul George Ionașcu (foto: Facebook)

Primarul din comuna Mircea Vodă ne-a oferit un punct de vedere referitor la Zilele Comunei, care au fost organizate recent.

Întrebat de ce a ales să aducă un manelist să cânte, aceasta a spus că trebuie să respecte cerințele oamenilor.

„Nu stiu de unde ați dedus dvs ca eu asociez manelele cu cultura, primarul trebuie sa respecte cerintele oamenilor si sa incerce sa impace toate gusturile”, ne-a spus acesta.

George Ionașcu a precizat (așa cum aflase și Constanța 100%) că organizarea evenimentului a costat 56.840 lei, fără TVA, conform documentatiei de pe SEAP.

„Din cei 56.840 lei, suma de 30.000 lei a fost acoperita din contracte de sponsorizare legal incheiate, primaria suportand doar diferenta de aproximativ 26.840 lei.”, a mai spus primarul.

Acesta a mai dorit să menționeze că nu deține niciun apartament la Satu Nou, ci 1/2 din casa parinteasca, iar veniturile din agricultura sunt obtinute pe persoana fizica, nu pe societate.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Femeie găsită moartă în mașină

Sun May 20 , 2018
ATENȚIE, fotografiile din articol vă pot afecta emoțional. O femeie a fost găsită decedată, în mașină, duminică după-amiază. S-a întâmplat în comuna Valu lui Traian, județul Constanța, pe strada Viitorului. Mașina era încuiată în momentul descoperirii. Din primele cercetări se pare că femeie are 47 de ani. Polițiștii se află […]