„Primarul Maricel Cîrjaliu minte locuitorii din Agigea și Lazu”

Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

Reprezentanții USR Agigea au atras atenția că primarul localității, Maricel Cîrjaliu, PSD, minte locuitorii din Agigea și Lazu.

„Asa cum ne-a obișnuit, primarul Maricel Cirjaliu minte locuitorii din Agigea si Lazu. Ultima „realizare” cu care se laudă este că a copiat proiectul înregistrat la Primăria Agigea de consilierul USR PLUS Gabriel Litu privind achiziția de tablete pentru elevi, proiect finanțat din fonduri europene, și susține că din cauza consilierilor locali nu poate accesa aceste fonduri. Realitatea este una trista, mai exact, primarul refuză să emită HCL-urile și blochează Consiliul Local fără să se gândească la prejudiciul pe care îl creează comunității”, spun reprezentanții USR Agigea.

„Din cauza unui primar imatur noi, locuitorii din Agigea si Lazu, vom plăti taxe și impozite mai mari și nu putem adăuga in bugetul local suma pe care am primit-o de la guvern. Altfel spus prefera să piardă acei bani doar ca să își hrănească EGO-ul și se victimizează prin ieșirile publice în care MINTE ca anumiți consilieri blochează dezvoltarea comunei. Asa cum am menționat și în alte rânduri, consilierii USR PLUS vor aproba toate proiectele care vizează interesul comunității, indiferent de culoarea politică.”, au mai precizat aceștia.

Detalii oferă mai jos Gabriel Ciobanu, USR:

Citește și:

PSD-ul lui Cristian Maricel Cîrjaliu a pierdut alegerile parlamentare

Cristian Maricel Cîrjaliu, PSD, le promite aceleași lucruri de 8 ani votanților!

Cristian Maricel Cîrjaliu, actualul primar din Agigea, inculpat. Ce spune DNA


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.