Primarul municipiului Constanța, în direct la Dobrogea TV, despre parcări și nu numai

Realitatea locala Dobrogea TV

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, este invitat luni, 1 martie, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV.

Unul dintre subiectele principale ale emisiunii va fi noul regulament de parcare, retras de pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local din februarie.

Vom vorbi și despre protocolul încheiat azi, care prevede amenzi de până a 30.000 de lei și confiscarea autovehiculelor pentru cei care aruncă gunoaie la întâmplare.

Emisiunea este în direct, începe la ora 19.00 și poate fi urmărită atât la TV, cât și pe pagina de Facebook a Dobrogea TV.

COMPLETARE. Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se schimbă modalitatea de calcul a impozitului pe clădiri datorat de persoanele fizice care au în patrimoniu clădiri cu destinație mixtă

lun mart. 1 , 2021
SPIT Constanța informează contribuabilii despre modificarea modalității de calcul a impozitului pe clădiri datorat de persoanele fizice care au în patrimoniu, la data de 31 decembrie 2020, clădiri cu destinație mixtă (rezidențial și nerezidențial). Astfel, persoanele fizice care dețin clădiri cu destinație mixtă au obligația să depună, până pe 15 […]
constanta de sus

V-ar putea interesa și: