Primarul Negoiță din Cernavodă plătește bani grei pentru spălatul mașinilor. Firma care a primit contractul nu avea niciun angajat în 2015

spalatorie autoScriam, recent, că Primăria Medgidia plătește peste 74.000 de lei pentru spălatul autovehiculelor care îi aparțin.

Deși am crezut inițiat că e o sumă destul de mare, se pare că m-am înșelat. Se poate mult mai mult.

Primăria Cernavodă, condusă de Liviu Negoiță, PNL, a acorda un contract pentru spălare mașinilor în valoare de 16.793 de lei, cu TVA inclus. Este un contract pe un an, acordat prin atribuire directă, care prevede nu mai puțin de 672 de spălări (a câte 21 de lei fără TVA fiecare spălare). Practic, două spălări pe zi, în fiecare zi, timp de un an.

Câștigătorul are sarcina de efectua spălări complete: interior, exterior și portbagaj.

Contractul a fost atribuit firmei Grand Miraj SRL, cu sediul în Cernavodă, pe strada Anghel Saligny. Din 2011 până în 2014 firma a avut cifră de afaceri zero, dar a raportat pierderi de 126.103 lei, potrivit vrăjitorul.eu. În 2015 cifra de afaceri a fost de 83.655 de lei, iar profitul de 33.356 de lei. Între 2011 și 2015 firma nu a avut niciun angajat.

Firma a fost înființată în 2008 de către Valica Gheorghe Paul Suraj, asociat unic și administrator. Activitatea principală este transportul cu taxiuri.

La începutul acestei luni, liberalul Negoiță a organizat un spectacol cu ocazia ”Zilei Internaționale a Romilor”, la care au cântat maneliști celebri, cap de afiș fiind Vali Vijelie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO. Dezbatere de mediu cu scântei privitoare la reabilitarea plajelor. De la acuzații de țeapă aduse companiei Van Oord la dilema delfinului roz și întrebări despre de ce trebuie să respectăm legea

joi apr. 13 , 2017
O nouă dezbatere de mediu referitoare la proiectul companiei olandeze Van Oord Dredging and Marine Contractors BV, sucursala Constanţa, de relocare a nisipului de pe fundul mării pe plajele din sudul litoralului, a avut loc, vineri, la sediul societății Topo Miniera din Constanța. Dezbaterea este realizată în contextul etapei a […]

V-ar putea interesa și: