Primarului Chițac i-a venit mintea cea de pe urmă: parcare gratuită pe timp de noapte

În aproape toată lumea civilizată, parcarea este gratuită pe timpul nopții, pentru că scopul nu este să-l jecmănești pe om.

Consilierii locali PSD, USR și PNL au propus acest lucru, dar primarul Vergil Chițac s-a opus.

Acum, se pare că i-a venit mintea cea de pe urmă.

„Reacționez și apreciez că pentru a veni în spirjinul operatorilor economici trebuie să umblăm și la regulamentul parcărilor. Voi propune Consiliului Local să amendăm acest proiect, iar în fiecare zi între orele 22.00 – 8.00 parcarea va fi gratuită în municipiul Constanța. Consilierii PNL și USR au venit cu modificări la regulamentul parcărilor. Le voi analiza. Cu siguranță regulamentul parcărilor va suferi modificări.”, a declarat Chițac astăzi.

Primarul a precizat că va fi convocată ședință extraordinară de Consiliu Local pentru a fi supusă la vot noua propunere. 

Acesta a mai spus că nu s-a gândit că turistul va plăti 96 de lei, cât costă parcarea în prezent.

„A fost prezentată manipulatoriu. Parcarea din Mamaia costă 96 lei. Nu ne-am pus problema când am calculat prețul că va fi folosit de turist. Am crezut ca vor parca la hoteluri. Asta ar fi însemnat 500 lei pe luna de catre hotel. Nu s-a discutat nimic despre efortul realizat de primărie ca litoralul să aibă condiții bune”, a spus Chițac. 

Nu e explicat de primăria s-a scărpinat invers și nu a lăsat locurile de parcare cu 17 lei pe zi, echivalentul a 500 de lei pe lună.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primarului Chițac i-a venit mintea cea de pe urmă: parcare gratuită pe timp de noapte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nordis Group a început livrarea unităților din ansamblul Nordis Mamaia

vin iul. 15 , 2022
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele, a început astăzi, 15 iulie 2022, procesul de predare a apartamentelor din cadrul Nordis Mamaia, printr-un maraton de semnări de contracte de vânzare – cumpărare, doar în prima zi fiind predate peste 50 de unități. Nordis Group a […]
Nordis Group a început livrarea unităților din ansamblul Nordis Mamaia

V-ar putea interesa și: