Primele blocuri din Energia Residence 3, complexul imobiliar cu grădiniță la parter, sunt ridicate

Complexul rezidențial Energia Residence a anunțat că primele două blocuri din cele șase planificate pentru Complexul Energia 3 au fost deja ridicate. A fost posibil prin multă muncă și perseverență.

„Acum, ne concentrăm cu entuziasm asupra următoarelor blocuri, continuând să construim nu doar clădiri, ci și comunități de vis pentru dumneavoastră.”, au anunțat reprezentanții companiei constructoare.

Complexul rezidențial Energia III este format din 5 clădiri cu regim de înălțime S+P+10E și o clădire D+P+9E, care oferă oferă 529 apartamente cu suprafețe cuprinse între 48 mp și 86 mp, gata să fie primite la cheie, perfecte pentru toate nevoile și stilurile de viață.

La parterul celor 5 clădiri veți găsi spații comerciale variate, cu suprafețe între 35 mp și 350 mp, dar și un spațiu destinat unei grădinițe, cu o suprafață de 530 mp, ideal pentru familiile tinere.

Blocurile dispun de un parc și un loc de joacă pentru copii.

Primele două etape ale complexului Energia Residence sunt deja locuite.

Recomandare: Cât costă un studio de aproape 60 de metri pătrați în Energia Residence

Detalii suplimentare:

☎0790 000 294 / 0726 148 511

📧office@energiaresidence.ro

➡https://energiaresidence.ro & https://countryestate.ro

Adresa: strada Constantin Bobescu, nr.101, Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cartierul Coiciu din municipiul Constanța a rămas fără apă

mar iul. 9 , 2024
Echipele RAJA intervin astăzi – 09 iulie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Merișor cu Izvor din municipiul Constanța. Astfel, în intervalul orar 09.40 – 13.00, se sistează furnizarea apei potabile consumatorilor din cartierul Coiciu. Ne cerem scuze pentru […]

V-ar putea interesa și: