Primii cumpărători se mută în Zen Residence, complexul imobiliar cu unele din cele mai frumoase blocuri din Constanța

Primele blocuri din complexul Zen Residence sunt gata. Foto: Constanța 100%, ianuarie 2022

Zen Residence este un complex imobiliar care se remarcă, în sensul bun, în arhitectura anostă din Constanța, dominată de blocurile gri, comuniste, și de construcții noi, construite parcă la buget minim.

Dacă veți ajunge în zonă (lângă centru comercial Tom), veți vedea blocuri de 4 etaje care arată ca niște locuințe cochete din Europa Occidentală. Arhitectură inovativă, geometrie plăcută, culori potrivite, materiale de calitate – toate pot fi observate dintr-o singură privire. Diferența față de blocurile pătrățoase, fără niciun pic de personalitate, este izbitoare.

Cu siguranță, calitățile de la exterior se regăsesc și la interior, în compartimentarea apartamentelor, în materialele folosite.

Așa se face că Zen Residence este un succes comercial. Primele două blocuri, care cuprind 105 apartamente, construite în prima etapă a proiectului, sunt finalizate.

„În acest moment, se semnează procesele verbale de predare – primire cu proprietarii.”, ne-au declarat reprezentanții companiei.

Toate apartamentele sunt vândute.

În paralel se lucrează la etapele doi și trei, care vor conține două blocuri de câte 40 de apartamente și unul de 50, deci, în total, încă 130 de unități locative. Puteți găsi aici apartamente de două, trei și patru camere. Constructorul își propune să le finalizeze până la sfârșitul anului 2022.

Prețurile încep de la circa 1.100 de euro pe metru pătrat, deci sub media pieței. Site-ul Imobiliare.ro indică, de pildă, pentru luna decembrie 2021, un preț mediu de 1.449 euro/mp pentru apartamentele noi și de 1.383 euro/mp pentru cele vechi.

Dacă sunteți interesați de o achiziție imobiliară, puteți să dați o fugă pe strada Genova nr. 6. Veți putea vedea cum arată apartamentele gata finisate, locurile de parcare, împrejurimile. Aveți mai jos localizarea pe hartă. Detalii găsiți și pe site-ul lor (click AICI).

Cine este Zen Residence

Am spus de multe ori că este foarte important, mai ales la noi, în Constanța, cine sunt constructorii. Complexul Zen Residence este ridicat de Graff Pink Estate SRL, o marcă rezultata în urma colaborării intre Black Sea Estate si Keleşoğlu, două firme ce au în portofoliu proiecte imobiliare de succes atât in Turcia, cât și în Constanța. Keleşoğlu Holding a fost fondat în 1979, în Turcia, și a dus la capăt, până acum, 33 de proiecte cu arhitecți din întreaga lume. Compania construiește de la case la mall-uri. În total, se mândrește cu peste 2.510.000 de metri pătrați construiți.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primii cumpărători se mută în Zen Residence, complexul imobiliar cu unele din cele mai frumoase blocuri din Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nou record în pandemie. Cazurile noi de COVID înregistrate în ultimele 24 de ore

vin ian. 21 , 2022
România a înregistrat vineri un nou record negativ în pandemie: 19.649 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore. Bilanțul este în creștere ușoară față de joi, când au fost înregistrate 19.105 noi cazuri. În județul Constanța au fost 999 de cazuri noi. Până astăzi, […]
covid

V-ar putea interesa și: