Primul Escape Room mobil Game of Thrones din Europa ajunge la City Mall Constanța

escape room city mall

În perioada 15 ianuarie – 10 februarie 2018, City Park, cel mai controversat mall din județul Constanța, este gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones din Europa, concept unic creat de HBO România.

Participanții la Escape Room-ul mobil, special amenajat în interiorul centrul comercial construit în parcul Tăbăcărie, vor avea șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate. Aceștia au la dispoziție maximum 45 de minute, iar accesul se face pentru grupe de până la 6 persoane. În intervalul de timp alocat, concurenții trebuie să apeleze la cunoștințe despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. De asemenea, aceștia vor putea solicita indicii care să îi ajute în „călătoria” de pe parcursul jocului.

Vă recomandăm și: CITY PARK MALL – 100% mall, 0% parc

Pentru a aduna sau reîmprospăta cunoștințele legate de serial, participanții pot intra pe hbogo.ro pentru a-și activa contul și a beneficia de o lună gratuit.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în City Park Mall, la nivelul -1, din zona piațetei liftului panoramic și va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 12:00 – 20:00. Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 10 ianuarie – 10 februarie, produse și servicii din magazinele centrului comercial de minimum 200 lei și să se prezinte cu bonurile de cumpărături în ziua achiziției la Info Desk-ul centrului comercial pentru a-și alege data și ora la care vor să înceapă aventura alături de maximum 5 prieteni, în universul Game of Thrones și HBO. Un participant poate utiliza cel mult trei bonuri fiscale care au fost emise în aceeași zi. Sunt excluse bonurile fiscale emise de unități comerciale care desfășoară activități de natură: schimb valutar, intermediere de plăți, inclusiv utilități, impozite și taxe, servicii bancare și de asigurări precum și bonurile fiscale emise de cinematograf, jocuri de noroc și/sau tip cazino.

Vă recomandăm și: FOTO/VIDEO. Încă un incident la City Mall Constanța. O bucată de placaj a căzut din senin

Escape Room-ul mobil Game of Thrones este unic în Europa, componentele sale fiind lucrate manual în proporție de 70%. Întreaga construcție a necesitat aproximativ 380 de ore de lucru, integrând elemente modelate manual din rășini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv și sisteme de control al luminii, corelate cu senzori de presiune și prezență, care redau o nuanță adaptată fiecărei etape a jocului.

Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. Serviciul oferă utilizatorilor peste 3.000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. Detalii pe www.hbogo.ro.

Regulamentul jocului este disponibil aici.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul Prima casă continuă în 2018, dar cu modificări importante

mie ian. 10 , 2018
Programul Prima casă continuă și în 2018, dar cu modificări importante. În primul rând, plafon alocat al garanțiilor este în valoare totală de 2 miliarde lei, față de 2,5 miliarde lei, în 2017, deci implicit numărul de beneficiari va fi mai mic. Alte schimbări vizează reducerea marjei maxime de dobândă […]
programul noua casa

V-ar putea interesa și: