Primul incendiu din 2019 în Constanța

Primul incendiu din anul 2019 în municipiul Constanța a avut loc la câteva minute după miezul nopții.

Acoperișul unui magazin de pe strada Dezrobirii a luat foc.

Au intervenit pompierii ISU Dobrogea, de la Detașamentul Palas.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la petardele aruncate de vecini.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2520547091293748&id=482887325059745


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bătut, înjunghiat și ars în primele ore din noul an

mar ian. 1 , 2019
Un bărbat a fost bătut, înjunghiat și ars în primele ore din noul an. S-a întâmplat în localitatea Cobadin din Constanța. Un echipaj al Ambulanței a fost solicitat să intervină. „Este vorba despre un pacient de 28 ani cu traumatism cranio cerebral prin agresiune, plagă superficială la nivelul coapsei și […]

V-ar putea interesa și: