Primul român confirmat cu covid-19 s-a îmbolnăvit din nou

Un tânăr de 25 de ani, din Gorj, care a fost primul pacient confirmat cu COVID-19 în România a anunţat că s-a infectat din nou cu coronavirus.

„Carantina part. 2 ! Am reuşit performanţa să fiu infectat şi a doua oară cu Covid-19. Şi acum e la fel ca prima dată. Eu şi virusul începem sa ne împrietenim”, a scris tânărul pe pagina de Facebook, miercuri.

Tânărul de 25 de ani este primul caz din România diagnosticat cu coronavirus, în 26 februarie. El a intrat în contact cu italianul de 71 de ani care s-a aflat pentru câteva zile în România, fiind ulterior depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Tânărul a fost internat la Institutul Matei Balş, de unde a fost externat, fiind declarat vindecat după ce a avut două teste negative.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Stelian Ion va propune creşterea vârstei de pensionare pentru magistrați

joi dec. 31 , 2020
Ministrul Justiţiei, constănțeanul Stelian Ion, a declarat joi că ministerul va propune creşterea vârstei de pensionare pentru magistraţi, astfel încât aceştia să nu mai poată ieşi la pensie la 48 de ani.  „Există multe cereri de pensionare care pe mine mă îngrijorează. De asemenea, pe viitor este foarte clar faptul […]
USR-PLUS-Alianta-National-Taranista-Stelian-Ion

V-ar putea interesa și: