Prins când burdușea 2.000 de pachete de țigări în portbagaj

Un constănțean a fost surprins de un echipaj al Poliției Locale când burdușea 2.000 de pachete de țigări într-un portbagaj.

Polițiștii locali au anunțat, prin vocea purtătoarei de cuvânt, Valentina Chiriță, că astăzi, 22 februarie 2019, ora 8.20, cu ocazia desfășurării activităților specifice, au depistat în desfășurare, în zona Abator, o infracțiune flagrantă prin care o persoană de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, deținea, manipula și alimenta în vederea comercializării o cantitate de 2.000 pachete, respectiv 40.000 țigarete netimbrate, susceptibile de a fi produse de contrabandă.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție judiciară din cadrul Gărzii de Coastă Constanța pentru efectuarea cercetărilor, în conformitate cu prevederile Legii 86/2006.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avionul prăbușit la Tuzla făcea exerciții de aterizare și decolare

Fri Feb 22 , 2019
Avionul prăbușit la Tuzla făcea exerciții de aterizare și decolare făcea exerciții de aterizare și decolare în momentul prăbușirii, a declarat procurorul de caz. Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Marian Alexandru, procuror șef Secția Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța a […]