Prins cu 200 km/oră pe DN2A

vwÎn dimineața zilei de 05 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au executat o acțiune pe DN 2A (Constanța-Hârșova), în zone unde limita de viteză este de 100 km/h, pentru combaterea vitezei excesive.

Au fost constatate 19 încălcări grave ale normelor rutiere privind viteza de deplasare a vehiculelor, cea mai mică viteză sancționată fiind 141 km/h, iar cea mai mare 200 km/h. Valoarea sancțiunilor contravenționale a fost de 23490 lei, fiind aplicate și 42 de puncte de penalizare. Au fost reținute 12 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Zăvoaia – județul Brăila, a condus un autoturism pe DN 2A (kilometrul 190), fiind surprins cu 200 km/h. In astfel de cazuri, polițiștii ridica permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioada de 90 de zile și aplica o sancțiune contravențională de 1305 lei.
Conducătorul auto din Brăila surprins la volan cu 200 de km/h conducea un Volkswagen cu numere provizorii.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce a făcut primarul din Mihail Kohălniceanu, Anca Belu, în primul an din acest mandat

Tue Jun 6 , 2017
Primarul din Mihail Kogălniceanu, Anca Belu, PNL, a enumerat proiectele mari la care a lucrat în primul an din cel de al doilea mandat și stadiul lor, ca un răspuns la articolul nostru în care rugam locuitorii să îi acorde o notă pentru activitate. Iată lista cu realizări: 1.Am inceput […]
anca belu