Prins de un jandarm aflat în afara programului, după ce a sustras telefonul unui copil

jandarm

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în timpul liber, a recuperat telefonul sustras unui copil de către un bărbat.

Luni, 27 noiembrie a.c., în jurul orelor 12.30, plt.adj. Popa Constantin Silviu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce se deplasa cu pe aleea Garofiţei a fost alertat de strigătele unui copil în vârstă de 11 ani.

Acesta i-a spus plângând jandarmului că un bărbat i-a luat telefonul mobil, fugind apoi printre blocuri.

Jandarmul constănţean a pornit în urmărirea hoțului, reuşind să îl prindă şi să îl imobilizeze.

Telefonul a fost recuperat şi predat copilului.

Persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian, a fost predată lucrătorilor secţiei nr. 3 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetărilor cu privire la fapta comisă.

„Recomandăm cetăţenilor ca în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică sau să solicite sprijin la numărul unic de urgenţă 112.”, au spus reprezentanții jandarmilor.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO+VIDEO. Circa 60 de migranți ilegali au ajuns în Portul Constanța

mar nov. 28 , 2017
Circa 60 de migranți ilegali au ajuns în Portul Constanța, marți dimineață. În seara zilei de 27/28.11.2017, o ambarcațiunea cu aproximativ 60 de persoane la bord a fost identificată, pe Marea Neagra, la o distanță de 35 kilometri față de teritoriul României, pe direcţia localității Eforie. Persoanele în cauză au […]

V-ar putea interesa și: