Prinși cu marijuana într-o sală de jocuri

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat într-o sală de jocuri din municipiul Constanța doi tineri de 26 de ani care aveau asupra lor substanțe interzise.       

Joi, 02 iunie a.c., în jurul orei 19.00, jandarmii aflați misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în zona centrală a municipiului Constanța, la momentul trecerii pe lângă o sala de jocuri electronice au simțit un miros înțepător, specific substanțelor interzise.

După pătrunderea în locație și declinarea identității, au observat 2 tineri care încercau să părăsească incinta. Jandarmii au trecut la legitimarea tinerilor, care întrebați fiind dacă dețin substanțe interzise, au prezentat acestora 2 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde și o folie din plastic transparentă ce conținea fragmente vegetale de culoare verde cu miros specific de marijuana.

Întrebați fiind despre motivul folosirii substanțelor, aceștia au declarat că le oferă o stare de relaxare.

Jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe strada Cumpenei din municipiul Constanța

Fri Jun 3 , 2022
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite astăzi – 03 iunie 2022, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Cumpenei din municipiul Constanţa, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.45 – 19.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din […]