Prinși de jandarmi cu 800 de kilograme de porumb care nu era al lor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în seara zilei de 29.11.2022 pe centura localității Medgidia, au observat cinci TIR-uri staționate într-o zonă întunecoasă.

„În apropiere era o autoutilitară și în jurul acesteia mai multe persoane. Părând o activitate suspectă, jandarmii au intervenit și au identificat 5 bărbați. Întrebat despre activitatea pe care o desfășoară la acea oră târzie, conducătorul autoutilitarei a afirmat că a cumpărat porumb, de la alte TIR-uri care au fost oprite anterior. La momentul intervenției jandarmilor acesta încerca să achiziționeze porumb și de la autotrenurile staționate. Unul dintre șoferii de TIR a confirmat că i-a vândut doi saci de porumb, dar ulterior şi-a schimbat declarația.”, au declarat reprezentanții jandarmilor.

Fiind o activitate suspectă, jandarmii au percheziționat autoutilitara și au descoperit 18 saci de porumb și un cantar electronic. În saci era o cantitate totală de aproximativ 800 kg de porumb.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul jandarmeriei, unde s-au întocmit acte de constatare, cantitatea de porumb și autoutilitara fiind predate în custodie până la clarificarea aspectelor legale de către autoritățile competente.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reacții după scandalul Moessia. Procurorul Niță: „Asta înseamnă otrăvire”. Proprietarul: „Incident pe fondul unui sezon slab”

vin dec. 2 , 2022
Protecția Consumatorilor a închis cherhanaua Moessia, după ce un client a ajuns la spital. Este vorba despre un procuror celebru din Constanța, Teodor Niță. Comisarii au găsit acolo ceva de necrezut: peste o tonă de mâncare expirată, chiar și din 2019. Au găsit și excremente de animale lângă locul unde […]

V-ar putea interesa și: