Prinși de jandarmi în timp ce se „relaxau”

Jandarmii constănțeni au surprins în zona Anda și Tomis III, două persoane care aveau asupra lor nouă folii de aluminiu  cu  fragmente vegetale de culoare verde și un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător.

Luni și marți, 12 și 13 aprilie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfășurat acțiuni punctuale în zona Anda și Tomis III din Constanța, unde au surprins două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele și au mărit ritmul de mers. Au fost somați, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lor, jandarmii au mai găsit nouă folii de aluminiu  cu  fragmente vegetale de culoare verde, un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător și două țigarete, (joint-uri). Cei doi tineri, de 19 și 25 ani, au declarat că sunt consumatori de multă vreme.

Foliile de aluminiu cu fragmentele vegetale, pliculețul autosigilant  şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii Grupării Mobile Constanța care vin în sprijinul colegilor jandarmi și polițiști din județul Ialomița, au continuat activităţile specifice de prevenire a răspândirii Sars-Cov 2 în municipiul Slobozia.  Ieri după-amiază,  în timpul unui control efectuat la ieşirea din  municipiul Slobozia, au observat un tânăr care a devenit agitat și a schimbat brusc direcția de mers la vederea oamenilor legii. A fost oprit și în verificărilor s-a stabilit că acesta figura în carantină la domiciliu. Prin urmare, tânărul de 24 de ani a fost sancționat cu amendă de 1000 lei în conformitate cu articolul 65 din legea 55.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.