Prinși cu droguri în Mamaia și Vama Veche

droguri

Jandarmii au surprins în Mamaia şi Vama Veche, cinci persoane care aveau asupra lor şase pliculeţe cu droguri.

În perioada 05-08 iulie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-28 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şase pliculeţe autosigilante transparente, o folie de aluminiu şi o hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător şi şase jointuri.

droguri

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, folia de aluminiu şi hârtia cu fragmentele vegetale şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Thailanda. Cea mai mare operațiune de salvare din ultimul deceniu

Dum iul. 8 , 2018
Completare 9 iulie, ora 20.09 Opt copii sunt acum în siguranță. Cei 4 salvați azi au declarat că le este frig, dar sunt în regulă. Operațiunile pentru salvarea celor 4 copiii care au mai rămas în peșteră și a antrenorului vor fi reluate marți dimineață. Completare 9 iulie, ora 15.56 […]
copii peșteră thailanda

V-ar putea interesa și: