Prioritățile județului Constanța, votate pe internet

Un număr ceva mai mare de 7.000 de constănțeni au răspuns la un sondaj on-line în care erau rugați să spună care sunt, în opinia lor, prioritățile orașului.

Sondajul s-a derulat la nivel național.

Oamenii au putut alege dintr-o serie de proiecte, iar, potrivit organizatorilor, pe primele trei locuri se situează: construirea unui spital regional, dezvoltarea Portului Constanța și extinderea și modernizarea aeroportului Mihail Kogălniceanu (de aici se zboară spre numai cinci destinații).

Cât de relevant este acest sondaj, decideți voi. Mie mi se pare că multe din problemele reale cu care se confruntă locuitorii județului Constanța nu au fost prezente în acesta. Mă refer, aici, la investiții în mobilitate, de exemplu. În Cluj se fac planuri pentru construirea unui metrou. De ce nu am avea și noi un tren de mare viteză care să lege stațiunile? Mă refer și la investiții care ar duce la crearea de locuri de muncă (parcuri industriale, de exemplu). Nu apar nici chestiuni sensibile pentru constănțeni, cum ar fi, ca să dau numai un exemplu, reabilitarea Cazinoului.

Mai jos aveți un info-grafic realizat de organizatori.

„Sperăm ca prioritizarea proiectelor votate de către cetățeni să fie utilă pentru dezvoltarea economică a României”, au conchis organizatorii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CMSN caută colaborări în domeniul educațional. Aveți lei de mare?

Thu Apr 4 , 2019
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța caută colaborări în domeniul educațional pentru a prezenta reprezentații cu animale publicului vizitator. „În acest sens ne exprimăm dorința de a colabora cu un expozant cu lei de mare, californieni, africani sau sud-americani pentru care oferim suport logistic, bazin cu 300 locuri pe […]
lei de mare