Pro România Constanța a trecut in corpore la PNL

Sursă foto: Facebook/MarianCrușoveanu

Organizația Pro România Constanța a trecut azi la PNL. Trecerea a fost salutată de liberali.

„Îi urez bun venit, în echipa PNL Constanța, lui Răzvan Filipescu, și întregii echipei sale din partidul Pro România! Această alăturare este în interesul județului Constanța, iar prin prezența sa, considerăm că vom avea încă o voce puternică, atât în Consiliul Județean, cât și în apărarea intereselor diferitelor categorii, pentru că, de-a lungul anilor, s-a legitimat drept o persoană publică ce a promovat proiecte și puncte de vedere pertinente pentru Constanța. Apreciem alegerea sa de a se alătura echipei noastre pentru a-și continua proiectele, atât în plan public, cât și politic, și mă bucur că regăsește acel „pro” în acțiunile PNL.”, a declarat Marian Crușoveanu, secretar general al PNL Constanța.

Pro România Constanța avea peste 35 organizații și 4 viceprimari. Echipa a fost condusă de Răzvan Filipescu, președintele Comisiei pentru Mediu și Agricultură de la nivelul Consiliului Județean Constanța. A fost președintele Autorității Naționale Pentru Turism, Ministerul Economiei în aprilie 2013 – septembrie 2014.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Pro România Constanța a trecut in corpore la PNL

  1. Da,PNL a mai câștigat 19 voturi la alegerile din ’24. Atâti ProRomânia Constanța am văzut in poza. Hai,fie,și cu cei din familiile lor tinere incă pe atât. Atât + tot atât = 38 de voturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța va fi legată printr-o autostradă de Bulgaria și Grecia

sâm feb. 10 , 2024
Guvernul a aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru Alternativa Techirghiol, drumul de mare viteză care va lega municipiul Constanța de sudul litoralului, dar planurile nu se opresc aici. Guvernul are în vedere prelungirea șoselei până la granița cu Bulgaria. Aflat într-o vizită de lucru pe şantierul centurii Timişoara Sud, ministrul Transporturilor, […]

V-ar putea interesa și: