Problema copacilor asfaltați, rezolvată. Șeful Confort Urban, Teo Hira, a fost la fața locului

Teo Hira, directorul Confort Urban, verifică situația la fața locului

Muncitorii Confort Urban care lucrează pe strada Flămânda au asfaltat și copacul. O constănțeancă ne-a atras astăzi atenția asupra acestui lucru, pe care l-am prezentat într-o scurtă știre.

Inițial s-a asfaltat până în copac. Mai multe magini și video AICI.

Problema a fost rezolvată câteva ore mai târziu. Șeful Confort Urban, Teo Hira, a ajuns la fața locului pentru a vedea exact cum stau lucrurile. A fost surprins în imaginea de mai chiar la copacul cu pricina.

Strada Flămânda a fost reasfaltată recent. Zilele acestea se lucrează la delimitarea locurilor de parcare.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nicio persoană nu a murit înecată în Mamaia sau Constanța vara aceasta

lun oct. 3 , 2022
Peste 1.400 de persoane au avut nevoie în această vară de intervenția salvamarilor constănțeni, arată raportul realizat la final de sezon de Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România. Din fericire, nicio persoană nu și-a pierdut viața. Sezonul a fost unul greu, cu sute de intervenții și salvări […]

V-ar putea interesa și: