Probleme la o cursă Tarom pe ruta Paris – București

Cursa Tarom RO384 pe ruta Aeroportul Charles de Gaulle, Paris – Aeroportul Henri Coandă, București, din data de 4 iunie, a întâmpinat mai multe probleme.

Căpitanul aeronavei, comandatul Furtună, a anunțat că avionul care trebuia inițial să zboare a trebuit să fie schimbat. Unora dintre pasageri li s-a spus, de către personal, că a fost vorba de o defecțiune.

În schimb a fost trimis un Boeing 737-700, care avea o altă configurație a scaunelor. Un avion mai vechi, care avea cel puțin un scaun rupt, care a fost ocupat în procent de 100%. Procesul de check-in s-a prelungit, din acest motiv.

O altă prelungire a fost cauzată de o furtună care se apropia de Paris.

Odată ce a decolat, zborul a decurs fără probleme.

Este de remarcat însă rapiditatea cu care s-au mișcat cei de la Tarom. În ciuda condițiilor descrise, întârzierea nu a fost mai mare de o oră. În situații similare, la unele companii low cost s-a așteptat cu orele.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scandal adevărat între Chițac, PNL, USR și PSD sau doar de ochii lumii?

Sun Jun 5 , 2022
Ultimele zile au adus o nouă serie de acuzații dure între primarul Vergil Chițac, PNL, USR și PSD, acuzații care ne fac să ne întrebăm cât va mai merge înainte această căruță în care se pare că nu are loc toată lumea. Din păcate, certurile lor sunt pe nervii noștri […]