Probleme pe drumurile din județ, din cauza ploilor

În zona Lipnita Băneasa Rasova s-a înregistrat până la această oră precipitații de până la 60l/mp. Pe DJ223 Vlahi Rasova Cochirleni se lucrează cu utilaje specifice pentru degajarea drumului și evacuarea potmolului și aluviunilor. În zona Peștera Pietreni se execută același tip de lucrări. Încă de noaptea trecută se lucrează la decolmatarea canalelor și rigolelor in zona Bai Nuntasi, drumul fiind inundat. În cursul dimineții drumul a fost redat circulației. Sunt monitorizate in permanență sectoarele de drumuri județene cu istoric privind inundațiile.

Angajații RAJDP lucrează în regim de permanență până la remedierea problemelor apărute din cauza cantitatilor mari de precipitații.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol suplimentar la Delfinariu

vin iul. 28 , 2017
Delfinariul Constanța a anunțat că a suplimentat spectacolele, datorită numărului mare de turiști. Spectacolul începe la ora 13.00. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum […]
delfinariu, delfini

V-ar putea interesa și: